🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 چهارشنبه, ۱ مهر ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 23:28
ابتدای مطلب
تیتر یک

وزیر خارجه آمریکا: نمی‌خواهم مذاکرات دیروز را به‌عنوان یک پیشرفت بزرگ جلوه بدهم، اما فکر می‌کنم همین که دست‌کم گفت‌وگویی انجام شد، اتفاق مهمی بود / دستیابی به توافق با ایران به تلاش مستمر در یک بازه زمانی نیاز خواهد داشت / ایران معتقد است دموکرات‌ها در انتخابات پیروز خواهند شد و ترامپ قادر نخواهد بود اقداماتی علیه ایران انجام دهد / ترامپ گزینه‌های متعددی در اختیار دارد

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه دستیابی به توافق با ایران به تلاش مستمر در یک بازه زمانی نیاز خواهد داشت افزود: ایران معتقد است دموکرات‌ها در انتخابات پیروز خواهند شد و ترامپ قادر نخواهد بود اقداماتی علیه ایران انجام دهد.

 

به گزارش «انتخاب»؛ مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا امروز طی اظهاراتی گفت: دستیابی به توافق با ایران به تلاش مستمر در یک بازه زمانی نیاز خواهد داشت.

 

وی ادعا کرد: ترامپ گزینه‌های متعددی در اختیار دارد که گزینه‌های نظامی نیز از جمله آنهاست.

 

روبیو در ادامه افزود: ایران معتقد است دموکرات‌ها در انتخابات پیروز خواهند شد و ترامپ قادر نخواهد بود اقداماتی علیه ایران انجام دهد.

 

وی بیان کرد: نمی‌خواهم مذاکرات دیروز را به‌عنوان یک پیشرفت بزرگ جلوه بدهم، اما در عین حال فکر می‌کنم همین که دست‌کم گفت‌وگویی انجام شد، اتفاق مهمی بود.

 

وزیر امور خارجه آمریکا ادعا کرد: ما در مورد جنگ ایران، مهمات کافی برای تحقق اهدافمان در اختیار داریم؛ اما ما فقط در ایران حضور نداریم.

 

وی افزود: ما در منطقه هند-اقیانوس آرام تعهداتی داریم. همچنین به‌طور فزاینده‌ای در حوزه فرماندهی جنوبی آمریکا تعهداتی داریم. در قبال ناتو و شرکایمان در آنجا نیز تعهدات و مسئولیت‌هایی داریم.

 

روبیو در ادامه مدعی شد: هر نقطه‌ای از جهان که بروید و به آنها بگویید قرار است پنج سرباز آمریکایی و دو هواپیمای آمریکایی کمتر داشته باشند، همه وحشت‌زده می‌شوند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا