همایش یک روزه سراسری مجمع مشورتی نظام مسائل کشور برگزار شد

در مجلس شورای اسلامی؛

همایش یک روزه سراسری مجمع مشورتی نظام مسائل کشور برگزار شد

همایش یک روزه سراسری مجمع مشورتی نظام مسائل کشور برگزار شد

همایش یک روزه سراسری مجمع مشورتی نظام مسائل کشور از صبح امروز با حضور مسئولان مختلف کشور به میزبانی مجلس شورای اسلامی و با حضور نمایندگان گروه های جهادی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین همایش سراسری مجمع مشورتی نظام مسائل کشور صبح امروز (پنجشنبه، ۴ اسفند ماه) در محل شهید مدرس مجلس شورای اسلامی با حضور دبیران و نمایندگان مجمع مشورتی سراسر کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست حمزه صفربیگی دبیرکل مجمع مشورتی نظام مسائل کشور در سخنانی، اظهار داشت: با هدف تبیین بیانیه گام دوم انقلاب این مجمع شکل گرفته است چرا که وقتی ما نظارت‌های میدانی را بررسی می‌کنیم در متوجه می‌شویم که اولویت‌ها در سطح کشور با آنچه که در مرکز رخ می‌دهد متفاوت است؛ لذا در این مجمع مشورتی همه چیز از سطوح پایین به بالا و در یک فرآیند هوشمند و تخصصی و بر اساس آنچه که رهبری نظام مورد تاکید قرار داده اند یعنی مطالبه گری هوشمند و مستمر انجام می‌شود.

وی افزود: وظیفه ما است بر اساس بیانیه گام دوم در همه سطوح به مطالبات رهبری پاسخ دهیم و نظیر کمیسیون‌های مجلس در سطح شهرستان، استان و کشور کارگروه‌های تخصصی را فعال کردیم و با اذعان به این مسئله که مشکلات در کشور وجود دارد بر اساس کار کارشناسی از اسفند ۹۹ مسائل را در سطوح ملی و منطقه‌ای در فرآیندهای مختلف پالایش و بررسی می‌نمائیم.

وی تاکید کرد: این مجمع در هیچ سطحی نه سیاسی است و نه انتخاباتی و فرآیندهای مختلفی را به صورت هوشمند بررسی می‌کنند و با بهره گیری از بانوان، جوانان، پیشکسوتان و روحانیان و با استفاده از همه سلایق سیاسی مسائل کشور را پالایش و به سطح کلان منتقل می‌نمایند.

قاسمیان: تحقق اهداف مطالبه گری و پیگیری موضوعات بدون کار تشکیلاتی ممکن نیست

در ادامه حجت الاسلام قاسمیان رئیس کتابخانه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه پیامبران نیز برای حل مسائل کلان نیاز به حلقه‌های واسط و میانی بودند، گفت: در بسیاری از مسائل موضوعات به طبقات بالا و صاحبان قدرت به سختی منتقل می‌شود و اگر حلقه‌های میانی نباشند کار پیش نمی‌رود و انبیا هم از این حلقه‌های میانی تحت عنوان حواریون و ربانیون و تشکیلات مختلف استفاده می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: حلقه‌های میانی ویژگی‌های مختلفی دارد، اول اینکه باید رابط بین مردم و تصمیم گیران باشد و این رابطه نباید قطع شده و یا به یک دوره خاص و دولت و مجلس وابسته باشد و مقطعی باشد و اگر ارتباط با بدنه وجود نداشته باشد ابهامات زیادی پیش می‌آید و بدون گفتمان بین بخشی صداها بالا می‌گیرد و مشکلات ما امروز نشان می‌دهد شبکه گفتمانی ما و نظام مسائل ما به یکدیگر متصل نیستند و اگر ارتباط محکم و متقابل بین بدنه حاکمیت و حلقه میانی وجود نداشته باشد مطالبه گری از موضوعات غیرواقعی ایجاد می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با توصیه به گروه‌های واسط خاطرنشان کرد: کار تشکیلاتی در بیان مشکلات بسیار مهم است و اگر کارهای بزرگ بدون تشکیلات انجام شود پیش نمی‌رود و ارتباط ساختاری و پیوستگی در حلقه‌های واسط اهمیت بالایی دارد. همچنین مطالبه گری و پیگیری موضوعات در کار تشکیلاتی آسان‌تر است. ضمناً باید توجه کنید با بخش‌های دانشگاهی، علمی و صاحبان تریبون و سخن برای بیان دغدغه‌های خود ارتباط جدی تری ایجاد کنید.

وی افزود: روح بیانیه گام دوم جوانان هستند و آنجا که انرژی‌های متراکم وجود دارد در بین جوانان است و کارهای بزرگ در این افراد شکل می‌گیرد لذا در حلقه میانی باید از این توان استفاده کرد ضمناً باید تلاش کرد حرف‌های پخته از حلقه میانی بیرون بیاید تا بتوان به آن اتکا کرد و البته اثرگذاری نظام مسائل کشور با کار یک شبه و مقطعی و حتی یک ساله نخواهد بود بلکه باید با زمان و استمرار و اعتمادسازی همراه باشد.

آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی دیگر از سخنرانان جلسه امروز بود و با تاکید بر لزوم استفاده از وقت به عنوان بزرگ‌ترین سرمایه انسانی، گفت: آیا آنکه ما انجام می‌دهیم در شأن جانشین خداوند روی زمین است؟

وی افزود: وقت و سرمایه زمان نباید اصراف شود و این منبع مهم‌ترین داشته آدمی است و اگر کسی می‌خواهد موفق شود هیچ اتفاقی نمی‌افتد اگر شبانه روز تلاش کند و به سرمایه انسانی زمان خود بیافزاید و کمتر استراحت کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا