نماینده مجلس: ۶ میلیون ایرانی مستأجرند؛ در مقابل ۲ میلیون خانه خالی داریم که باید بین مردم تقسیم شوند/ آمار دقیقی در دست نیست، اما بیش از ۵ میلیون تبعه خارجی در کشور سکونت دارند

تسنیم: نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۶ میلیون مستاجر در کشور داریم گفت: ۲ میلیون خانه داریم که با سازوکارهای مناسب و قانونی باید بین مردم تقسیم شوند.
علیرضا نثاری با اشاره به وضعیت مسکن و اشتغال در کشور اظهار داشت: متأسفانه امروز حدود ۶ میلیون نفر در کشور مستأجر هستند و در مقابل، ۲ میلیون واحد مسکونی خالی داریم، این خانهها یا زمینهایی که در اختیار مردم یا نهادهاست نباید احتکار شوند؛ بلکه باید با سازوکارهای قانونی به مردم واگذار شوند.
وی افزود: در مناطقی که زمین در دسترس نیست، دولت باید با همکاری منابع طبیعی، زمینهایی را با تغییر کاربری در اختیار مردم قرار دهد تا برای همیشه مشکل مسکن در کشور حل شود و عموم مردم صاحبخانه شوند.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جمعیت اتباع خارجی در کشور تصریح کرد: آمار دقیقی در دست نیست، اما بیش از ۵ میلیون تبعه خارجی در کشور داریم. این به معنای اخراج آنها نیست، اما باید این جمعیت ساماندهی شود ضمن اینکه جوانان ایرانی باید در اولویت اشتغال قرار گیرند و نباید بپذیریم که جوانان ما بیکار بمانند.
نثاری با بیان ظرفیتهای مغفولمانده شهرستان نهاوند در حوزه گردشگری، بیان کرد: با مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه جلساتی داشتهایم و برنامههایی برای ثبت جهانی سرابهای نهاوند در دستور کار است. این ظرفیتها میتوانند موجب رونق اقتصادی، گردش مالی و اشتغال محلی شوند.
وی ابراز امیدواری کرد که ثبت جهانی این سرابها حداکثر تا پایان سهماهه نخست سال انجام شود و افزود: گاهی به دلایل مختلف این فرآیند به تأخیر میافتد که امیدواریم با همکاری مسئولان این بار بدون مانع انجام شود.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضعفهای زیرساختی شهرستان نهاوند عنوان کرد: مسیر فیروزان تا سهراهی غار غلیصدر باید به چهارخطه تبدیل شود تا بخشی از ترافیک سه استان کاهش یابد. همچنین پروژه ریلی نهاوند در پنج سال گذشته هیچ اعتباری دریافت نکرده و تنها ۱۲ سهمیه و دو کوپه ششنفره برای ایستگاه فیروزان دریافت کردهایم، که ناکافی است و به دنبال افزایش آن هستیم.
نثاری از تعطیلی پروژههایی همچون کارخانه دولومیت، دامداریها، و دو واحد لبنیاتی خبر داد و بیان کرد: با پیگیریهایی که داشتهایم، برخی پروژهها از سر گرفته شدهاند، اما باید با برنامهریزی دقیق روند احیای آنها سرعت گیرد، سد نهاوند نیز با وجود برآورد ۱۵۰۰ میلیارد تومانی پیشرفت اجرایی بسیار کمی داشته است.
وی در ادامه با ابراز نگرانی از وضعیت آموزش عالی افزود: متأسفانه دانشگاههای ما از سطح علمی فاصله گرفتهاند و عملاً به مؤسسه آموزشی تبدیل شدهاند. با پیگیریهایی که داشتهایم، قرار است حوزه ارشد و دکتری در شهرستان نهاوند فعالتر شود و تیمی تحقیقاتی از وزارت علوم در حال بررسی وضعیت منطقه هستند.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حوزه ورزش نیز بیان کرد: پروژههایی مانند چمن ورزشی شهید سلیمانی، استخر شهرک طالقانی با ۱۴ میلیارد تومان اعتبار و خوابگاه ورزش خواهران که سالها تعطیل بودهاند، اکنون در حال احیاست و تا پایان شهریور به بهرهبرداری میرسند.
نثاری تأکید کرد: این مطالبه بهحق جوانان نهاوند است و دولت باید در کنار مجلس با اختصاص اعتبارات مناسب، از این مطالبات حمایت کند.
وی با گلایه از اداره میراث فرهنگی شهرستان، تصریح کرد: نهاوند دارای جاذبههای طبیعی کمنظیری است که متأسفانه هیچ توجهی به آنها نشده و از ظرفیتهای بینظیر گردشگری استان استفاده نمیشود. با اعتبارات اختصاصیافته در کمیسیون عمران، مقرر شده بافتهای فرسوده شهرستان نیز ساماندهی شوند.