نزدیکشدن گالتیه به نیمکت قطر

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛
طبق اعلام خبرنگار قطری، سرمربی فرانسوی الدحیل جدیترین گزینه هدایت تیم ملی فوتبال این کشور است.
به گزارش ایسنا، عملکرد ناامیدکننده تیم ملی فوتبال قطر در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ باعث شد انتقادهای زیادی از لوپس اسپانیایی صورت بگیرد و در نهایت هم بعد از شکست سنگین برابر امارات، از سمتش برکنار شود.
گزینه اصلی قطریها برای هدایت تیم زلاتکو دالیچ، سرمربی تیم ملی فوتبال کرواسی، بود که حاضر نشد راهی قطر شود و به این ترتیب حضورش روی نیمکت عنابیها منتفی شد.
احمد رجب، خبرنگار سرشناس قطری، اعلام کرد کریستف گالتیه، سرمربی فرانسوی الدحیل، گزینه اصلی هدایت تیم ملی فوتبال قطر است و احتمال زیادی میرود او رسما به عنوان سرمربی جدید عنابیها انتخاب شود.
تیم ملی فوتبال قطر در انتخابی جام جهانی با ۱۰ امتیاز در رده چهارم است و در دیدار بعدیاش ۱۵ خرداد به مصاف ایران میرود.
گالتیه پیش از این به عنوان مربی الدحیل به ایران سفر کرده و برابر پرسپولیس تهران حاضر شده است. او سابقه هدایت پاریسنژرمن را نیز در کارنامه دارد.
انتهای پیام