🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 پنجشنبه, ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 09:22
شهری

ناوگان اتوبوسرانی منطقه ۲ تهران به سیستم تکنولوژیک تجهیز شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین کریمی معاون حمل و نقل ترافیک منطقه ۲ تهران با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در تقویت و توسعه حمل و نقل عمومی گفت: با توجه به اهمیت توسعه حمل و نقل عمومی در کاهش مشکلات ترافیکی و زیست محیطی، نوسازی و تقویت ناوگان اتوبوسرانی به عنوان یکی از اولویت‌های مدیریت شهری پیگیری و در حال حاضر ۱۰۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی منطقه نوسازی شده است.

وی افزود: به منظور بهبود خدمت رسانی ناوگان حمل و نقل عمومی و تأمین رضایت شهروندان، تجهیز اتوبوس‌ها به سیستم تکنولوژیک در دستور کار قرار گرفت و در همین راستا ناوگان اتوبوسرانی منطقه ۲ به پورت USB به عنوان یکی از بخش‌های استاندارد تکنولوژیک مجهز شد.

معاون شهردار منطقه ۲ تهران نصب دوربین ۳۶۰ درجه را از دیگر قابلیت‌های تکنولوژیک در این اتوبوس‌ها برشمرد و گفت: این دوربین‌ها با هدف ارتقای ایمنی و کاهش حوادث رانندگی با قابلیت نظارت تردد خودروهای اطراف و عابرین نصب شده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا