مجلس

معبرهای اقتصاد را باید با جنگ اراده ها باز کنیم – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر قالیباف صبح پنجشنبه در یادواره شهدای مهندسی رزمی و تخریب استان‌های خراسان اظهار کرد: معبرهای اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها، عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کنیم و چشم امید به دست دشمنان نداشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امام خمینی فرمودند: ما از فانتوم‌ها نمی‌ترسیم، اما از خالی شدن مساجد بیم داریم‌.

وی ادامه داد: اگر فرهنگ شهدا را حفظ کنیم، همه چیز خواهیم داشت و باید در همین مسیر حرکت کنیم.

قالیباف گفت: مجالس ذکر و یاد شهدا هشداری است برای ما که از راه شهدا و امام شهدا، باورهای ایمانی و سنت‌های الهی غفلت نکنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: اگر در سیاست، زیست مومنانه داشته باشیم گره گشایی می‌شود و باید بدانیم خدای دفاع مقدس، خدای امروز و خدای اقتصاد و سیاست هم هست.

وی گفت: ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد و به فضل الهی انتهای کار، پیروزی است چنان که امام خمینی (ره) فرمود اگر فرهنگ شهدا را داشته باشیم همه چیز داریم.

قالیباف بیان کرد: فراز و نشیب‌ها در زندگی برای این است که صف مؤمنان و کفار و منافقان از هم جدا شود و وقتی این صف جدا شد خدا پیروزی را می‌دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ما ملتی هستیم که به راه شهیدان و فرمانهای رهبری اعتقاد داریم و با عقلانیت و عشق این راه را ادامه می‌دهیم و این فرهنگی است که رئیس جمهور آمریکا و دیگران درک نمی‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که ویژگی سازمان تخریب و مهندسی در دوران دفاع مقدس این بود که بن‌بست‌ها را به معبر تبدیل می‌کرد افزود: مهندسی و تخریب و اطلاعات عملیات نشان دادند که هر ناممکنی شدنی است همان طور که آنها ناامیدی را به امید تبدیل می‌کردند.

قالیباف گفت: با توکل بر خدا و خلاقیت او نیز ما را یاری می‌کند و راه را نشان می‌دهد راهی که در محاسبات ما نیست و نمی‌گنجد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: از حوادثی که در سوریه اتفاق افتاد و همچنین برای جبهه مقاومت پیش آمد باید درس بگیریم و نقطه ضعف‌ها را برطرف و نقاط قوت را تقویت کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا