ورزشی

مسیر قهرمانی تراکتور از اهواز می‌گذرد

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

ایسنا/آذربایجان شرقی تراکتور در پی افزایش اختلاف امتیازی خود با سپاهان است.

فولاد خوزستان و تراکتور در جریان دیدار معوقه هفته بیست‌ودوم لیگ‌برتر فوتبال، از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (جمعه) در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز به مصاف هم خواهند رفت.

فولاد درحالی از تراکتور پذیرایی می‌کند که فرصت خوبی برای رقابت با پرسپولیس بر سر تصاحب رتبه سوم جدول دارد.

شاگردان یحیی گل‌محمدی، تنها سه امتیاز کمتر از پرسپولیس دارند و در صورت غلبه بر تراکتور می‌توانند در هفته های پایانی لیگ، برای حضور در این رتبه و حتی کسب سهمیه سطح دو لیگ قهرمانان امیدوار باشند.

در نقطه مقابل، تراکتور شانس اول تصاحب عنوان قهرمانی به حساب می‌آید و در صورت کسب پیروزی در این بازی، می‌تواند فاصله امتیازی خود با سپاهان را به پنج امتیاز رسانده و در ادامه لیگ، زودتر از موعد قهرمانی خود را مسجل کنند.

دو تیم تاکنون ۳۳ مرتبه در چارچوب لیگ برتر به مصاف یکدیگر رفته‌اند که فولادی‌ها ۱۱ بار و تراکتوری‌ها هم ۱۰ بار موفق به کسب پیروزی شده‌اند و ۱۲ بازی هم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است.

وضعیت در جدول: فولاد با ۴۸ امتیاز در رده چهارم جدول قرار دارد و تراکتور با ۵۸ امتیاز صدرنشین لیگ برتر است.

مسیر قهرمانی تراکتور از اهواز می‌گذرد

اسکوچیچ‌: از حضور در اهواز هیجان زده‌ام

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور در نشست خبری قبل از بازی با فولادخوزستان، اظهار کرد: هفته گذشته تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم و برای این بازی با آمادگی و انگیزه بسیار بالا وارد زمین خواهیم شد.

او با بیان اینکه احترام زیادی برای تیم فولاد قایل هستیم، ادامه داد: می‌دانم که فولاد تیم با ساختار و سازماندهی خوبی است و بازی سختی در برابر این تیم خواهیم داشت.

 سرمربی تراکتور با تاکید بر اینکه ما به خودمان باور داریم، بیان کرد: هرآنچه در توان داریم برای کسب نتیجه مطلوب و نزدیک‌تر شدن به هدف‌مان به کار خواهیم بست.

اسکوچیچ خاطرنشان کرد: من از حضور در اهواز هیجان‌ زده‌ام و خوشحالم بار دیگر در این شهر حضور دارم. شهری که برای دو سال خانه‌ام بود. دوستان و خاطرات خوبی از دوران حضور در فولاد به عنوان سرمربی دارم.

او افزود: تمامی نفرات برای بازی با فولاد آماده هستند و بازیکن محروم و مصدوم نداریم.

مسیر قهرمانی تراکتور از اهواز می‌گذرد

واکنش گل‌محمدی به تغییر داور «VAR» بازی با تراکتور

یحیی گل محمدی، سرمربی فولاد در نشست خبری پیش از بازی با تراکتور اظهار کرد: بازی مهم و حساسی برای دو تیم است و مطمئا شاهد یک دیدار جذاب خواهیم بود. البته امیدوارم حساسیت بازی باعث نشود تیم‌ها نکات فنی را فراموش کنند.

او ادامه داد: آماده دیدار هستیم و با انگیزه تمرین کردیم. ضمن اینکه تمرکز بالایی داریم تا بازی خوبی به نمایش بگذاریم. همیشه هواداران فولاد به ما انگیزه داده‌اند و باعث دلگرمی ما بوده‌اند.

گل‌محمدی گفت: تراکتور یک تیم با کیفیت است که از بازیکنان و کادر فنی خوبی بهره می‌برد و بازی خوبی به نمایش می‌گذارد. حریف یکی از بهترین‌ها از نظر شکل فوتبالی است و فوتبال تماشاگر پسندی ارائه می‌دهد و به آن‌ها تبریک می گویم.

 او بیان کرد: بازی سختی برای دو تیم خواهد بود و امیدوارم با حمایت هواداران که فردا واقعاً به آنها نیاز داریم بتوانیم بازی خوب و همراه با امتیاز حداکثری را به دست بیاوریم. امیدوارم شاهدی یک بازی جذاب از سوی دو تیم باشیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در پاسخ به این سوال که یک سری از بازیکنان تراکتور درگذشته شاگرد شما بودند و این موضوع را چطور می‌بینید؟ عنوان کرد: خیلی از بازیکنانی که در تیم تراکتور هستند شاگرد من بودند و این افتخار را داشتم که به عنوان مربی با آنها کار کنم آنها قطعاً بازیکنان با کیفیتی هستند که توانسته‌اند تیم را تا اینجای جدول پیش ببرند و این نشان می‌دهد حتماً بازیکنان خوب و یک دستی هستند. به تیم حریف برای حضور در اهواز خوش آمد می‌گویم و خوشحالم فردا دیداری تازه می‌شود.

او ادامه داد: همیشه در هر تیمی که بودم دوست داشتم تیمم هجومی بازی کند و این خصیصه فوتبالی است که من می‌پسندم. دوست دارم تیم‌هایم مالک توپ باشند که این موضوع از یک جهت حسن و از یک جهت ممکن است تیم حریف دفاع تیمی خوبی داشته باشد مثل تیمی که فردا مقابل این تیم بازی داریم که می‌توانند دردسرساز باشند. باید پاس‌های ریسکی به هم ندهیم و این‌ها چیزهایی است که باعث می‌شود مقابل حریف غافلگیر نشویم.

گل محمدی بیان کرد: بازی سختی مقابل تراکتور داریم و البته مساوی هم نمی‌تواند برای دو تیم بد باشد. سه هفته دیگر بعد از این دیدار تا پایان مسابقات فرصت داریم و ۹ امتیاز فرصت زیادی است. لیگ خیلی فشرده‌ای داریم و گرفتن امتیاز سخت است و هر برد در هفته‌هایی که پیش رو داریم شاید به اندازه پنج شش امتیاز ارزش داشته باشد. هدف ما کسب سه امتیاز بازی با تراکتور است و البته می‌دانیم که این مهم جز با تلاش مضاعف و تمرکز بالا به دست نخواهد آمد و باید یک سری پارامترها را رعایت کنیم تا به امتیاز کامل بازی دست پیدا کنیم.

او دباره نبود یوسوپف در بازی فردا، گفت: متاسفانه در بازی قبل گلر تیم ما با گرفتن کارت زرد این بازی را از دست داد که به نظرم داور خیلی عجله کرد. ما قبلاً هم از جایگزین یوسوپف استفاده کرده‌ایم و مشکلی از این بابت وجود ندارد تمام بازیکنانی که از شروع فصل با ما کار کردند این فرصت را دارند که به عنوان بازیکن اصلی در ترکیب قرار بگیرند.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان درباره همدلی هواداران فولاد و تراکتور پیش از این بازی، اظهار کرد: آنچه در تیم و باشگاه ما بسیار مهم است و دوست داریم رعایت شود اخلاق حرفه‌ای است و این اخلاق حرفه‌ای نه تنها در مجموعه تیم و باشگاه بلکه باید در تمام ارکان باشگاه از جمله بخش هواداری وجود داشته باشند. قطعاً حضور پر تعداد هواداران در بازی با تراکتور به ما کمک می‌کند و مطمئنم فردا اتفاق خاصی رقم نخواهد خورد. مهم این است که بازیکنان ما تمرکز خوبی روی نکات فنی داشته باشند و مطمئنم هواداران هر تیم تیم‌های خودشان را تشویق خواهند کرد و این بهترین انرژی است که می‌تواند به تیم‌های خود بدهند.

او درباره تغییر داور VAR، عنوان کرد: آقای عرب براقی داور VAR بود که یکی از داوران با تجربه است و می‌توانست به روند مثبت بازی کمک کند. اینکه به راحتی داور تغییر می‌کند کمی برای ما ذهنیت ایجاد می‌شود. مثل شب بازی با ذوب آهن که کمک داور ویدیویی کلاً از بازی حذف شد و دیدید که ما با چه مشکلاتی مواجه شدیم. به هر حال انتخاب‌ها باید به صورتی باشد که شائبه ایجاد نشود و تیم‌ها اصلاً نباید به این داستان‌ها فکر کنند که چرا داور عوض شد. به هر حال قبل از انجام بازی کمیته داوران فرصت لازم را دارد که به داور بازی بعدی فکر کنند و اینکه انتخاب کنند و بعد تغییر دهند، ذهنیت بدی ایجاد می‌کند. امیدوارم تیم داوری بازی فردا قضاوت بدون مشکل داشته باشد و عدالت رعایت شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا