مجلس با تغییر قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران مخالفت کرد
در جریان بررسی بودجه؛
مجلس با تغییر قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران مخالفت کرد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با تغییر قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مخالفت کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه ۱۴ اسفند ماه) و در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه ۱۴۰۲، بند (م) تبصره ۹ لایحه حذف شد.
در این بند آمده بود: ماده (۶۶) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران به شرح ذیل اصلاح میگردد:
بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است، تا صد درصد هزینه شهریه یک مقطع تحصیلی کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل همسر و فرزندان شهدا و آزادگان و همسر و فرزندان آنها که در مؤسسات آموزش عالی شبانه دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و هر مؤسسه و دانشگاه آموزش عالی شهریهبگیر مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که از طریق آزمون سراسری پذیرفته میشوند را تأمین و پرداخت نماید.
استفاده از تسهیلات این بند برای جانبازان، آزادگان و فرزندان شهدا تا دو مقطع تحصیلی مجاز است.
۱- تعیین شرایط بهرهمندی از شهریه دانشجویی مشتمل بر رشتههای تحصیلی، نوع دانشگاه، حداکثر سن مجاز، معدل و سنوات تحصیلی و میزان بهرهمندی از شهریه موضوع این ماده، بهموجب آئیننامهای خواهد بود که به پیشنهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران و با همکاری وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان برنامهوبودجه کشور تهیه و بهتصویب هیأت وزیران خواهد رسید.
۲- این حکم، در سقف اعتبارات تخصیص یافته از سوی سازمان برنامهوبودجه قابل اجرا میباشد.
احمد امیرآبادی فراهانی در این مورد، گفت: در این بند ماده ۶۶ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اصلاح میشود و این موضوع برخلاف اصل ۵۲ قانون اساسی است. قانون دائمی ماده ۶۶ جامع بوده و به نفع ایثارگران در بند (م) تبصره ۹ بودجه عملاً قانون دائمی برای یک سال دستخوش تغییر میشود.
همچنین بر اساس بند (ی) این تبصره، در راستای اجرای ماده (۶۶) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی شهریهبگیر مجاز نیستند به دلیل عدم پرداخت هزینه شهریه از ثبتنام، شرکت در امتحانات و یا ارائه مدرک تحصیلی به مشمولان این ماده خودداری نمایند.