استان ها

مبارزه با آفات در۳۲۴۰ هکتار اراضی شاهرود؛ ۲۵ هکتار با پهباد انجام شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن غریب مجنی غروب یکشنبه در بازدید مزارع گندم شاهرود از انجام مبارزه با آفات و علف های هرز در سه هزار و ۲۴۰ هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد و افزود: رویکرد این طرح ارتقا بهره وری در تولید است.

وی ادامه داد: طی سال زراعی جاری دو هزار و ۸۰۴ هکتار اراضی شهرستان گندم و یک هزار و ۸۵۰ هکتار جو کشت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود عملیات گسترده با عوامل خسارت زا در مزارع گندم و جو تضمین حفظ عملکرد دانست و ادامه داد: این عملیات در ۶۶۴ هکتار مزارع گندم و ۲۵ هکتار مزارع جو به اجرا درآمده است.

غریب مجنی از انجام پاکسازی ۴۰۱ هکتار مبارزه با پوره و علف های هرز خبر داد و بیان داشت: این اقدام از کاهش عملکرد محصول در آستانه برداشت پیشگیری خواهد کرد.

وی به کار گیری فناوری های نوین در این عملیات تاکید کرد و ادامه داد: ۲۵ هکتار این عملیات توسط پهباد انجام شده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا