🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 دوشنبه, ۱۶ شهریور ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 03:24
ابتدای مطلب
مجلس

قالیباف: هیچ وطن‌دوستی با موضوع برخورد با نفوذ بیگانگان مخالف نیست – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۵ شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور مورد بررسی قرار گرفت که ماده ۷ و ۸ این طرح به دلیل وجود برخی ابهامات، به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در خصوص علت ارجاع این ماده به کمیسیون، گفت: هیچ وطن‌دوستی با موضوع برخورد با نفوذ بیگانگان مخالف نیست و امنیت مهم‌ترین موضوع کشور است.

وی ادامه داد: بعید می‌دانم کسی بگوید برای مقابله با نفوذ بیگانگان نیازی به قانون نداریم. اما باید دقت کنیم حقوق و زندگی مردم و تجارت آنان تحت تاثیر قرار نگیرد. لذا در جریان بررسی این طرح، به جدیت پیگیر هستیم که برای زندگی مردم مزاحمت ایجاد نشود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا