فر کامبی، قلب تپنده آشپزخانه شما!

Print Friendly, PDF & Email

هشت صبح: یکی از مهم ترین بخش های هر آشپزخانه ای تجهیزاتی است که به پخت و پز مربوط می شوند. البته در آشپزخانه های پیشرفته دستگاه های مخصوص به پخت و پز نقش بسیار مهم تری را دارند. یکی از باید های آشپزخانه های پیشرفته و معمولی فر های چند کاره ای هستند که قابلیت پخت چندین نوع غذا را دارند. در حال حاضر انواع مختلفی از فر های صنعتی و معمولی در بازار موجود هستند. متقاضیان می توانند با مطالعه ویژگی های منحصر به فرد دستگاه ها، محصول مورد نیاز خود را تهیه کنند.

در این محتوا قصد داریم به معرفی فر کامبی که یکی از کاربردی ترین و پرفروش ترین فر های موجود در بازار است بپردازیم. اما قبل از آن بهتر است با گالری روماک و زمینه فعالیت آن آشنا شویم. روماک گالری چندین سال است که در حال فعالیت در زمینه تولید تجهیزات صنعتی آشپزخانه می باشد. این شرکت توانسته است به واسطه شیوه صحیح فعالیت خود، رزومه موفقی در زمینه تولید محصولات آشپزخانه برای خود رقم بزند. این شرکت یکی از مراکز بسیار معتبر در سطح کشور است که به تولید فر های کامبی پرداخته است. ساخت فر های کامبی در ۲ نوع ۱۰ سینی و ۲۰ سینی در این شرکت صورت می گیرد. علاوه بر این گالری روماک برای هر کدام از محصولات خود زمان مشخصی را به عنوان گارانتی در نظر گرفته است.

فر چند کاره کامبی

فر کامبی ۱۰ سینی محصولی شگفت انگیز است که جهت انجام چندین نوع از پخت و پز های خانگی و پیشرفته به کار می رود. مدل ۱۰ سینی از این محصول امکان استفاده از آن در آشپزخانه های پیشرفته و رستوران ها را فراهم کرده است. در این نوع از فر به طور همزمان ۱۰ یا ۲۰ سینی سایز بزرگ جا داده شده است و قابلیت سرخ کردن مواد غذایی، گریل کردن، سرخ  و ترد کردن بدون روغن، پخت و پز غذا و آماده کردن دسر و کیک و … را دارد. البته قابلیت های مذکور در بخش فوق تنها بخش کوچکی از توانایی های این محصول شگفت انگیز می باشد.

برتری این نوع از فر نسبت به رقبای خود، متریال درجه یک آن است. همانطور که می دانیم عوامل زیادی هستند که بر کیفیت عملکرد فر، در بلند مدت تاثیر می گذارند و ماندگاری آن را تا سطح قابل توجهی افزایش می دهند. یکی دیگر از مهم ترین عوامل قطعات استفاده شده در داخل فر است. هر چه قطعاتی که از آن در ساخت بخش های حیاتی دستگاه استفاده شده با کیفیت تر باشند، محصول دوام و ماندگاری بیشتری را خواهد داشت. در همین جهت روماک گالری توانسته است از متریال درجه یک و قطعات فوق العاده با دوام داخلی و خارجی در ساخت فر کامبی استفاده کند. در واقع به همین دلیل است که فر های کامبی چندین سال است جزو پر فروش ترین محصولات گالری روماک هستند و توانسته اند رضایت کاربران خود را تا سطح بالایی جلب کنند.

ویژگی های داخلی فر های کامبی

یکی از بارزترین ویژگی های فر کامبی تمایز زمان پخت در قسمت های مختلف آن است. یعنی می توانید از بخش تایمر و زمان بندی دستگاه برای هر کدام از این ۱۰ یا ۲۰ سینی، زمان پخت جداگانه ای تعیین کنید. این ویژگی یکی از مهم ترین و کاربردی ترین ویژگی هایی است که به برای فر های بسیار پیشرفته در سطح جهانی تعریف شده است. در واقع روماک گالری توانسته است یک دستگاه فوق العاده کاربردی در سطح استاندارد های جهانی و با هزینه ای معقول برای مشتری های خود طراحی کند. علاوه بر این یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد دستگاه، داشتن قابلیتی تحت عنوان برنامه ریزی پخت است. یعنی کاربر قادر است برای هر نوع از غذاهایی که در سینی ها قرار داده شده است، دستور پخت جداگانه ای تعریف کند. در این قابلیت امکان تعریف دستور پخت چند مرحله ای نیز وجود دارد.

بدنه بیرونی و درونی فر کامبی از جنس استیلی است که به اندازه ۱ میلیمتر ضخامت دارد و از دستگاه در مقابل زنگار و هر گونه آسیب فیزیکی و تغییرات دمایی محافظت می کند. دستگاه پنل تاچ رنگی به ضخامت ۷ اینچ دارد. علاوه بر این، این دستگاه به ۲ زبان فارسی و انگلیسی فعال است و می توانید هر کدام از این ۲ زبان را به عنوان زبان اصلی دستگاه تنظیم کنید. دستگاه دارای پورت USB  است و می توانید از آن برای آپدیت سیستم عامل دستگاه و ارتقا عملکرد آن استفاده کنید.

قابلیت پاکسازی خودکار داخل دستگاه

یکی دیگر از ویژگی های فوق العاده مهمی که برای فر کامبی تعریف شده است، سیستم پاکسازی خودکار دستگاه است. این ویژگی خیال کاربر را تا میزان بسیار بالایی راحت کرده و امکان صرفه جویی در زمان را ایجاد کرده است. همانطور که میدانیم فرایند طبخ غذا، پدیده ای زمان بر است. در طول این فرایند مقداری از روغن و آب و سایر محتویات غذا در هر بار از پخت و پز داخل فر را به شدت کثیف می کنند. این سیستم می تواند ۵ مرحله مجزا در شست و شو را اعمال کند که به شرح زیر هستند:

 آبکشی سریع، شست و شوی سبک و شست و شوی نرم و شست و شوی متوسط و شست و شوی سخت

باقی مانده های غذاهای پیشین نیز بر طعم و بوی غذای جدیدی که در داخل فر کامبی گذاشته می شود تاثیر زیادی دارد و می تواند در حین پخت و پز تا میزان قابل توجهی بو و طعم خود را به غذای در حال پخت القا کند. به همین دلیل روزانه زمان بسیار زیادی در آشپزخانه های پیشرفته جهت پاکسازی و شست و شوی داخل فر صرف می شود. هم اکنون روماک گالری توانسته است خیال کاربران خود را از این بابت نیز آسوده کند و زمان بسیاری را برای طبخ و سرو غذاهای لذیذ به آن ها هدیه کند.

انواع روش های پخت در فر کامبی

  • پخت اتوماتیک: در این روش به صورت پیش فرض دستور پخت تعدادی از غذاها مثل گوشت و مرغ و ماهی در حافظه دستگاه ثبت شده است. در قابلیت پخت اتوماتیک کاربر می تواند ۳ دستور پخت را هم زمان در دستگاه تعریف کند.
  • پخت به روش هوای داغ از طریق کانوکشن: این روش پخت غذا که به آن پخت به روش خشک نیز گفته می شود، غذا فقط توسط جریان هوای داغ پخته می شود.
  • بخار پز : در این روش غذای درون فر بخار پز می شود. سیستم بویلری که در داخل فر تعبیه شده است آب درون دستگاه را به نقطه جوش می رساند. بخار حاصل از آب جوش از طریق سیستم کانوکشن به محفظه ای که غذا در آن قرار دارد هدایت می شود.
  • پخت ترکیبی: در این روش پخت به وسیله هوای داغ و پخت به وسیله بخار آب به صورت هم زمان صورت می گیرد.
  • روماک گالری برای تمام کاربران فر های کامبی ۱ سال ضمانت خرید در نظر گرفته است.
  • فر های کامبی در انواع ۱۰ سینی و ۲۰ سینی از طریق وب سایت روماک گالری قابل خرید هستند.
  • برای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت دستگاه و دریافت مشاوره دقیق از کارشناسان روماک گالری حتما به وب سایت روماک گالری مراجعه کنید و با کارشناسان شرکت تماس حاصل فرمایید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا