سیاسی

فرمانده مرزبانی فراجا: دشمن جرأت دست‌اندازی به خاک ایران ‌را ندارد

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

تسنیم: فرمانده مرزبانی فراجا گفت: بحمدالله امروز شرایط امنیتی بسیار خوبی در مرزهای استان کرمانشاه حاکم است و با حضور مقتدرانه نیروهای مسلح هیچ دشمنی جرأت دست اندازی به آب و خاک ایران اسلامی را نخواهد داشت.

سردار ‌احمدعلی گودرزی‌ فرمانده مرزبانی فراجا در دیدار نوروزی با مرزداران هنگ مرزی سومار در سخنانی؛ تلاش مجموعه هنگ مرزی سومار به ویژه عوامل مهندسی را ستودنی توصیف کرد و بر ادامه این روند که در روحیه کارکنان تأتیر بسیار مطلوبی برجای خواهد گذاشت، تأکید کرد.

وی در ادامه بیان داشت: قرائت قرآن و کلام نور در این ماه مبارک، بهترین فرصت برای مدیریت و تزکیه نفس و جسم می باشد و انسان باید همواره در گرفتاری ها صبر پیشه کند و در همه حال به یاد خدا باشد، چرا که ذکر نام و یاد خدا سبب گشایش در کارها و قرب الهی می شود.

این مقام انتظامی تصریح کرد: بحمدالله امروز شرایط امنیتی بسیار خوبی در مرزهای استان کرمانشاه حاکم است و با حضور مقتدرانه نیروهای مسلح هیچ دشمنی جرأت دست اندازی به آب و خاک ایران اسلامی را نخواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص) است، گفت: انقلاب ما؛ انقلاب اخلاق و رفتار اسلامی است و مرزبانان به عنوان اوّلین حلقه امنیتی حافظ این انقلاب و آرمان های آن هستند.

سردار “گودرزی” در پایان با اشاره به وجود نیروهای جوان و انقلابی در بدنه مرزبانی انتظامی کشور، بیان داشت: امروز به برکت دلاوری های شما مرزبانان، مستحکم ترین مرزها در دنیامرزهای نظام جمهوری اسلامی ایران است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا