🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 چهارشنبه, ۲۲ مهر ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 05:11
ابتدای مطلب
استان ها

فرماندار دشتی:ظرفیت نخبگان و بانوان برای مدیریت مصرف انرژی استفاده شود – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی صبح چهارشنبه در نشست بررسی سازوکارهای مدیریت مصرف انرژی که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، مشاوران امور بانوان و نخبگان شهرستان برگزار شد، بر ضرورت استفاده از ظرفیت بانوان، دانشگاه‌ها و آموزش‌وپرورش برای ترویج فرهنگ مدیریت مصرف انرژی تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی در شرایط کنونی اظهار کرد: برای تحقق اهداف مدیریت مصرف انرژی باید از همه ظرفیت‌های موجود در شهرستان استفاده کنیم و با برنامه‌ریزی هدفمند، زمینه مشارکت اقشار مختلف جامعه را در این زمینه فراهم سازیم.

فرماندار دشتی با تأکید بر نقش مؤثر بانوان در خانواده و جامعه افزود: بانوان می‌توانند نقش مهمی در اصلاح الگوی مصرف و نهادینه‌سازی فرهنگ صرفه‌جویی داشته باشند و ضروری است از ایده‌ها، ابتکارات و خلاقیت‌های آنان در حوزه مدیریت انرژی به‌صورت عملیاتی استفاده شود.

مقاتلی با بیان اینکه مدیریت مصرف انرژی نیازمند همکاری و مشارکت همه بخش‌هاست، تصریح کرد: ظرفیت دانشگاه‌ها، مراکز علمی و آموزش‌وپرورش باید در این زمینه به کار گرفته شود تا با ارائه راهکارهای علمی و آموزشی، فرهنگ صحیح مصرف انرژی در جامعه گسترش یابد.

وی خواستار ارائه برنامه‌ها و راهکارهای اجرایی از سوی دستگاه‌های مرتبط شد و بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید متناسب با حوزه فعالیت خود، پیشنهادهای کاربردی و قابل اجرا برای مدیریت مصرف انرژی ارائه دهند و اقدامات خود را به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که نتایج آن در سطح جامعه قابل مشاهده باشد.

فرماندار دشتی همچنین بر ضرورت تشکیل شبکه مدیران و مشاوران امور بانوان شهرستان با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: ایجاد این شبکه می‌تواند زمینه تبادل تجربیات، شناسایی ظرفیت‌ها و ارائه ایده‌های نوآورانه را فراهم کند و به هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی بینجامد.

مقاتلی با تأکید بر استمرار این نشست‌ها خاطرنشان کرد: جلسات تخصصی باید به‌صورت منظم برگزار شود و ضمن بررسی پیشنهادها و برنامه‌های ارائه‌شده، روند اجرای مصوبات نیز مورد پیگیری قرار گیرد تا از ظرفیت بانوان و نخبگان در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه مدیریت مصرف انرژی، به بهترین شکل استفاده شود.

وی در پایان بر لزوم تبدیل ایده‌ها به اقدامات عملی تأکید کرد و خواستار همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای فرهنگ‌سازی، الگوسازی و نهادینه‌کردن مصرف بهینه انرژی در شهرستان دشتی شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا