فدراسیون رزمی بهدنبال مجوز برای حضور زنان در MMA

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛
رییس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی گفت: با وجود این که در بازیهای کشورهای اسلامی و قهرمانی آسیا جوانان بحرین تنها در رشته MMA شرکت خواهیم کرد اما تجهیزات اولیه آن را نداریم.
افشین چگینی در گفتوگو با ایسنا، پس از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم جوانان MMA، اظهار کرد: این رشته برای نخستین بار در بازیهای آسیایی جوانان بحرین، بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی، ایندورگیمز، کامبت گیمز و ناگویا ژاپن حضور خواهد داشت. MMA چون نوپاست تجهیزات اولیه این رشته را در کشور نداریم. تلاش بر این است که با حمایت کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش تجهیزات اولیه این رشته خریداری شود تا برای آماده سازی ورزشکاران با مشکلات زیادی مواجه نشویم.
چگینی در پاسخ به این پرسش که در بازیهای کشورهای اسلامی در چند رشته شرکت خواهید کرد، افزود: برخلاف دوره قبل که در بازیهای کشورهای اسلامی در رشته های پنجاک سیلات و سامبو نیز حضور داشتیم در این دوره شورای المپیک آسیا تنها مجوز حضور در رشته MMA را به ما داده و امکان شرکت در رشتههای دیگر را نداریم.
او درباره حضور بانوان در بازیهای کشورهای اسلامی و قهرمانی آسیا جوانان بحرین در رشته MMA، اظهار کرد: در حال پیگیری و گرفتن مجوز برای حضور بانوان در رشته MMA هستیم تا در ۸ وزن در مسابقات شرکت کنند.
رییس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی در پایان در پاسخ به این پرسش که چقدر امیدوار به کسب مدال در رشته MMA هستید، اظهار کرد: چون اولین تجربه حضورمان در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی، ایندورگیمز و آسیایی جوانان بحرین است، کسب مدال سخت خواهد بود اما امیدواریم.
انتهای پیام