ورزشی

عیادت وزیر ورزش و جوانان از حسن روشن و جاسم دلاوری

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

احمد دنیامالی از حسن روشن و جاسم دلاوری که در بیمارستان بستری شده‌اند، عیادت کرد.

به گزارش ایسنا،‌ وزیر ورزش در عیادت حسن‌ روشن ضمن بیان لحظاتی که این پیشکسوت ورزشی برای فوتبال ایران خلق کرده است، برایش آرزوی سلامتی و عافیت کرد.

محمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، و عباس واحدی، مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان، نیز در این دیدار حضور داشتند.

احمد دنیامالی همچنین از جاسم دلاوری، دارنده مدال بازی‌های آسیایی ٢٠٠۶ عیادت کرد. دلاوری که مدتی است به دلیل بیماری در بیمارستان بستری است، در این دیدار از دنیامالی قدردانی کرد. وزیر ورزش و جوانان نیز ضمن دعای سلامتی برای دلاوری به او گفت که بوکس ایران به تجربیات و دانش او برای موفقیت در میدان‌های آسیایی و جهانی نیاز دارد و ورزش ایران هم برای سلامتی او دعا می‌کند، هم منتظر بازگشت او به ورزش حرفه‌ای است.

دلاوری دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی ٢٠١۴ و صاحب دو نشان برنز بازی‌های آسیایی ٢٠٠۶ و مسابقات قهرمانی آسیاست.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا