سیاسی

علی‌آبادی : ۳۰هزار مگاوات برق خورشیدی تا پایان دولت محقق می‌شود + فیلم – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

عباس علی‌آبادی وزیر نیرو در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد افزایش راندمان نیروگاه‌های تولید برق کشور، گفت: نیروگاه‌های سیکل ترکیبی از نیروگاه‌های پر راندمان کشور هستند، ولی برنامه ما این است که واحدهای گازی را به سیکل ترکیبی تبدیل کرده و با استفاده از انرژی تجدید پذیر، بخش عمده‌ای از نیاز کشور را تأمین کنیم.

وی در خصوص استفاده از انرژی خورشیدی اظهار کرد: در حال حاضر عملکرد واحدهای بخاری و سیکل ترکیبی‌مان به دلیل اینکه اقلیم ما، گرم و خشک است و از شرایط استاندارد فاصله دارد، سیستم‌هایی را اجرا می‌کنیم تا با خنک‌کاری، هوای ورودی شأن را بهبود ببخشیم. این امر می‌تواند، در جهت افزایش راندمان نیروگاه‌ها اندکی تأثیر بگذارد و در عین حال بیشتر می‌تواند در میزان تولید این نیروگاه اثر بخش باشد و در واقع در هر دو مؤثر است.

علی‌آبادی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در خصوص زمان دست‌یابی به تولید ۳۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی تصریح کرد: در پایان دولت [چهاردهم] به تولید ۳۰ هزار مگابایت انرژی خورشیدی خواهیم رسید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا