سیاسی
عراقچی: مسلم است که مسئولیت مذاکرات احتمالی با وزارت امور خارجه و مدیریت آن، با من خواهد بود / اکنون توپ در زمین آمریکاست که به پیشنهاد جمهوری اسلامی پاسخ دهد

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

عراقچی گفت: گمانهزنیها درباره اسم مذاکرهکنندگان ایرانی نادرست است.
به گزارش انتخاب، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه درباره انتشار برخی ادعاها مبنی بر آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، گفت: پیشنهاد مذاکره مستقیم به دلایلی که مکرر گفته شده مورد پذیرش ما نیست ولی ما آمادگی مذاکرات غیرمستقیم را از طریق کشور عمان داریم.
به نوشته تسنیم، وی گفت: اکنون توپ در زمین آمریکاست که به پیشنهاد جمهوری اسلامی پاسخ دهد اگرچه ما عجلهای نداریم.
عراقچی در مورد برخی اسامی که درباره مذاکره کنندگان مطرح می شود، تأکید کرد: هیچ یک از گمانهزنی هایی که انجام می شود صحیح نیست اما مسلم است که مسئولیت مذاکرات احتمالی با وزارت امور خارجه و مدیریت آن با وزیر امور خارجه خواهد بود.