🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 پنجشنبه, ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 19:44
استان ها

طی ۶ ماه امسال ۵۵۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ گرفته شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

مجید زائری در دیدار با تحریریه مهر اظهار کرد: پلیس پیشگیری یکی از پلیس‌های تخصصی است که در حوزه خدمات انتظامی، پیشگیری و مقابله مشغول فعالیت است.

وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد مراجعات مردم در حوزه پلیس پیشگیری است، افزود: به خاطر این حجم از مراجعات ما هم از تنوع و هم از وسعت مأموریت برخوردار هستیم.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان با اشاره به نگاه مقام معظم رهبری نسبت به کلانتری و پاسگاه‌ها، گفت: ایشان در چندین دیداری که با فرماندهان داشتند تاکید کردند وضعیت کلانتری و پاسگاه‌ها در رأس خدمات رسانی به مردم قرا گیرد.

وی با بیان اینکه تمام فعالیت‌ها برگرفته از دستور مقام معظم رهبری است، یادآور شد: برای اینکه بتوانیم خدمات بهتر و بیشتری به شهروندان خود ارائه دهیم در حوزه‌های مختلف ورود پیدا کرده و برای ارتقا بخشی آن کارهای اساسی انجام دادیم.

زائری از ۵۵۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ طی ۶ ماه نخست سال جاری خبر داد و اظهار کرد: ۲۰۹ هزار تماس توسط نیروهای کلانتری پاسگاه‌ها و یگان ۱۱۰ منجر به عملیات شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا