اقتصادی

طراحی و اجرای ۱۶۰ پروژه آبی برای رفع تنش – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، هاشم امینی ادامه داد: این تعداد پروژه در ۴۳ شهر در ۲۲ استان کشور در حال اجراست.

وی خاطرنشان کرد: به رغم بارش‌های روزهای آغازین سال جدید، منابع آبی سدها همچنان با کمبودهای زیادی مواجه است و به همین لحاظ، اجرای پروژه‌های اضطراری رفع تنش با جدیت در حال اجراست.

به گفته امینی شهرهای تهران، مشهد، اراک، ساوه، یزد، اصفهان و بندرعباس از جمله شهرهای مهم دارای تنش آبی هستند.

رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به عزم دولت چهاردهم برای جایگزینی پساب به جای آب خام ادامه داد: بنا به مفاد قانون هفتم پیشرفت کشور، تمامی صنایع در صورت وجود منابع آب نامتعارف مانند پساب، باید فرایند تأمین آب مورد نیاز خود را از آب‌های متعارف به پساب یا آب دریا تغییر دهند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان این‌که سیاست‌گذاری دولت در استفاده از پساب برای تأمین پایدار آب صنایع جدی است، گفت: در موضوعاتی مانند آمایش سرزمینی و بارگذاری‌های جمعیتی و استقرار صنایع، لازم است برنامه‌ریزی‌ها بر پایه منابع آبی تدوین شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا