ورزشی

طالب ریکانی: حلالم کنید و خداحافظ فوتبال!

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

ایسنا/خوزستان کاپیتان تیم صنعت نفت آبادان از فوتبال خداحافظی کرد.

تیم فوتبال صنعت نفت آبادان شب گذشته در یک بازی حساس برای صعود به لیگ برتر به مصاف آریو اسلامشهر رفت. این تیم در دقایق پایانی بازی صاحب یک ضربه پنالتی شد و طالب ریکانی نتوانست این فرصت را به گل تبدیل کند و همین نتیجه تساوی باعث شد آبادانی‌ها از صعود به لیگ برتر بازبمانند. 

طالب ریکانی که نتوانسته بود این ضربه را به گل تبدیل کند پس از پایان بازی به شدت گریه می‌کرد و حتی به دلیل آسیبی که به وی وارد شد، راهی بیمارستان شد.

کاپیتان وفادار تیم صنعت نفت آبادان که بیش از یک دهه پیراهن این تیم را بر تن داشته است، امشب تصمیم گرفت از فوتبال خداحافظی کند.

او در همین زمینه متنی را در صفحه شخصی خود در اینستاگرام قرار داده است که در ادامه می‌خوانید: 

«می‌دانم آن‌قدر بزرگ‌منش و شریف هستید که این برادر کوچکتان را خواهید بخشید و ایمان دارم که ما تا خوشبختی تنها پنج سانتی‌متر فاصله داشتیم؛ پنج سانتی‌متری که از لحظه پایان بازی آخر، تا همین لحظه، همه روزگار این همیشه سرباز شما را به یک جهنم بزرگ تبدیل کرده است.

هیچ صحبتی غیر از شرمندگی نمی‌ماند، یک شرمندگی مادام و تا همیشه، هر چند ایمان دارم صنعت نفت عزیز ما خیلی زود دوباره آن‌جایی خواهد بود که لایقش است. برای ابراز خالصانه این شرمندگی، تنها اسلحه من خداحافظی از فوتبال است.

حلالم کنید، به خاطر همه ساعت‌هایی که سر، قلب، جان و روحم را برای شهرم جلوی توپ می‌گذاشتم و برای همه شادی‌های مشترک‌مان. شما و فوتبال را به خدای بزرگ آبادان می‌سپارم.»

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا