سیاسی

صالحی: جریان معنویت دفاع مقدس ادامه راه حضرت علی(ع) است – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز در رویداد ملی قهرمان گفت: کانون این محفل، سه کتابی است که رهبر انقلاب بر آنها تقریظ نوشته‌اند و تقریظ‌های مقام معظم رهبری بر کتب ادبیات مقاومت بیش از معرفی یک اثر و نویسنده اهمیت می‌یابد.

وی افزود: با تحلیل محتوای تقریض‌های رهبر انقلاب بر حدود ۷۰ اثر می‌توان تشخیص داد که هدف ایشان از این تقریض‌ها چیست. ما در ادبیات جهاد و مقاومت بعدی از سیر و سلوک را می‌بینیم که از سایر روش‌های سیر و سلوک متفاوت است.

وی افزود: جریان عرفان و معنویت دفاع مقدس و مقاومت، عرفان جامعه گرا و ادامه دهنده راه امام علی (ع) است.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب می‌خواهند محرک سیر و سلوکی باشند که موتور محرک جامعه سازی و تمدن سازی است.

صالحی با بیان اینکه تقریظ‌های رهبر انقلاب نشان می‌دهد جامعه دینی و انقلابی و معنوی ایران عزیز نیازمند شناختی از یک سیر و سلوکی‌ویژه است، تصریح کرد: وجه دیگر تقریظ‌های رهبر انقلاب، الگوسازی است تا الگوهای مجسم عینی را برجسته کنند تا از آن درس گرفته شود.

وزیر ارشاد توجه و اعتماد به رویش‌های انقلاب را از دیگر وجوه تقریظ‌های رهبری برشمرده و اظهار داشت: رهبر انقلاب هنوز به روش‌های انقلاب امیدوارانه نگاه می‌کنند.

وی افزود: راهبرد چهارم توجه به سرمایه‌های معنوی ایران در کنار سرمایه‌های مادی است‌. این سرمایه‌های معنوی بسیار متکثر هستند و بخشی از این سرمایه‌ها شهدای دفاع مقدس و و مقاومت هستند و توجه به این سرمایه‌ها از اهداف رهبر انقلاب است.

صالحی توجه به بخش‌های کمتر دیده شده در دفاع مقدس و فضای مقاومت در تقریظ‌های رهبر انقلاب را مورد اشاره قرار داده و تصریح کرد: ایشان توجه دارند که جریان حماسه و دفاع و مقاومت را از خیلی دور دیده‌ایم و این ۷۰ اثر و آثار مشابه به ما کمک می‌کند که جزئیات یک اتفاق بزرگ را ببینیم و تقریظ‌های ایشان با این نگاه است.

وزیر ارشاد با تاکید بر اینکه برداشت من این است که رهبر انقلاب اسلامی پس از رهبری خود دو مسیر را برای امنیت ایران دنبال کردند، اظهار داشت: مسیر اول امنیت زیرساختی و سخت است که شامل توان موشکی و پهپادی می‌شود ولی ایشان بیش از امنیت سخت، امنیت نرم دفاعی را جدی گرفتند تا ملت ایران تاب دفاع را داشته باشند و طمع دشمن از راه دور هم تعبیر نشود که این نیازمند امنیت نرم است و لازمه آن این است که بدانیم در ۴۰ سال گذشته چه کرده‌ایم و چه کسانی چه کرده‌اند و از آنان بیاموزیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا