سیاسی
شهید امیرعبداللهیان صدای ملت فلسطین بود – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

همسر شهید «حسین امیرعبداللهیان» در گفتوگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بزرگترین دستاورد این شهید برای ایران و منطقه چه بود اظهار کرد: در طی ٣٠ سال زندگی مشترک با ایشان متوجه شدم که وقتی صحبت از مقاومت و یاری مظلوم میشود، برایشان فرقی نمیکرد، این مظلوم در کجا باشد.
وی افزود: ایشان همیشه مظلومین را به یک دید نگاه میکردند و برای کمک به آنها از جانشان مایه میگذاشتند و تلاش فراوانی صورت میدادند.
همسر شهید امیرعبداللهیان افزود: وقتی عملیات طوفانالاقصی شکل گرفت، نمود بارز تلاشهای ایشان در شش-هفت ماه اخیر را دیدیم؛ به گونهای که ایشان هر جایی که امکان داشت، میرفتند و صدای ملت فلسطین میشدند تا بتوانند حق و حقوق افراد مستضعف و مظلوم را زنده کنند.



![خروج نیروهای مستشاری اقدامی مسئولانه و با در نظرگرفتن شرایط و ملاحظات حاکم بر محیط امنیتی -نظامی - سیاسی سوریه و وضعیت منطقه صورت گرفت / افراد [خارج شده از سوریه] شامل خانواده دیپلماتها، زائران ایرانی، تعدادی زائر غیر ایرانی و افرادی بود که برای کمک به آوارگان لبنانی به سوریه رفته بودند / همه این افراد با هواپیماهای ایرانی و از طریق فرودگاه حمیمیم به ایران منتقل شدند](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2024/12/1877896_521-390x220.jpg)
