شرکت دانشبنیان ایرانی، عهدهدار تولید سنسور و گرمکن صندلی خودروی جدید سایپا شد
توافقنامه همکاری مشترک میان شرکت طراحی و ساخت قطعات داخلی خودرو سایپا آذین و یکی از شرکتهای دانشبنیان با حضور روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری امروز در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان به امضا رسید.
به گزارش هشت صبح، این قرارداد بین شرکت طراحی و ساخت قطعات داخلی خودرو سایپا آذین به عنوان خریدار و یکی از شرکتهای دانشبنیان به عنوان فروشنده با موضوع خرید گرمکن کفی و پشتی جلوی صندلی خودرو اطلس و سنسور منعقد شد و طرفین ملزم و متعهد به اجرای کلیه مفاد و شرایط آن شدند.
روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری، پیوند دادن دانشبنیانها با بازار را مهمترین حمایتی عنوان کرد که میتوان از شرکتها داشت و گفت: بسیار خوشحالم که کشور به واسطه شرایط جدید و مدیران باورمندتر نسبت به گذشته، عملیات کارسازی را در راستای متصل کردن شرکتهای دانشبنیان به زنجیره ارزش پیش گرفته است.
وی، گفتمانسازی و ایجاد بازار پایدار را از جمله دلایل حضور خود در آیینهای انعقاد قرارداد شرکتهای دانشبنیان خواند و افزود: امروز حضور مجموعه سایپا نشان میدهد که این مجموعه به عنوان بخش مهم اقتصادی کشور، دغدغه ارتقای کیفیت محصولات دانشبنیان را دارد و پای کار افزایش محصولات فناورانه ایستاده است که خود دغدغهای مغتنم است.
حمایت ستاد توسعه فناوری نانو از دانشبنیانها
عماد احمدوند، دبیر ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو با اشاره به قراردادی که میان یک شرکت دانشبنیان و یک شرکت صنعتی در حوزه تامین قطعات پیشرفته الکترونیکی صنعت خودرو منعقد شد، گفت: این شرکت دانشبنیان با بهرهگیری از دانش روز دنیا اقدام به ساخت اسلیپ رینگها و رباتهای با استاندارد جهانی کرده و تمامی سعی خود را در بهکارگیری آخرین تکنولوژی روز در طراحی و ساخت محصولات خود کرده است.
وی ادامه داد: حدود پنج سال پیش بود که این شرکت دانشبنیان به پیشنهاد ستاد توسعه فناوری نانو، وارد فرآیند تولید و توسعه محصولات حوزه الکترونیک چاپی با استفاده از مواد نانو متری شد؛ در نتیجه، چاپگری به بازار عرضه کرده است که با کمک جوهرهای نانویی میتواند محصولاتی نظیر گرمکن صندلی و حسگر و پنل خودروها تولید کند.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به تعاملات مستمر این شرکت دانشبنیان با حوزههای مختلف خودرو از جمله شرکت سایپا و تامینکنندههای این حوزه، اظهار کرد: در راستای توسعه این فناوری، ستاد توسعه نانو حمایتهای سازندهای را در پیش گرفت و این حمایتها، منجر شد که یک مجموعه صنعتی بزرگ و مهم را به عنوان یکی از تامینکنندههای سایپا پذیرش کند.
افزایش خروجی سایپا در دولت سیزدهم
محمد علی تیموری، مدیرعامل شرکت خودروسازی سایپا ضمن تاکید بر حمایت ویژه این مجموعه صنعتی از دانشبنیانهای حوزه خودرو، افزود: تمام کشورهای برتر دنیا از مسیر دانشبنیانها بازار را بهدست آوردهاند.
وی افزود: یکی از ضعفهای شرکتهای بزرگ دانشبنیان، نبود زیرساختهای تولید است، شرکت زیانده امکان فعالیت در زمینه دانشبنیانها را ندارد؛ ما در سایپا از چنین شرکتهایی حمایت میکنیم.
تیموری تصریح کرد: در راستای حمایتهای صورت گرفته؛ در سال ۱۴۰۱ هیچ یک از شرکتهای قطعهساز زیانده نبودند و این حمایتها است که کمک میکند شرکتهای دانشبنیان به عنوان بازوی علمی شرکتهای قطعهساز کنار یکدیگر بایستند.
وی شرکتهای دانشبنیان را بهترین مرکز تحقیق و توسعه دانست و اعلام کرد: محققان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق شدند پروژه دانشبنیان طراحی و ساخت خودروی شاهین هیبرید را به پایان برسانند.
مدیرعامل گروه سایپا ضمن اعلام آمادگی سایپا برای بهرهگیری از طرحهای دانشبنیانها در زمینه خودروسازی و قطعهسازی، گفت: دانشگاههای ایران اسلامی بالاترین مراکز دانشبنیان هستند و ارتباط صنعت و دانشگاه باید به صورت دوطرفه برقرار شود. سعی میکنیم با تمام شرکتهای دانشبنیان خصوصی، دانشگاهها و … که در این حوزه توانمندی دارند، قرارداد ببندیم.
به گفته وی، سایپا در دولت سیزدهم سعی کرد به اندازه تمام سالهای فعالیت خود محصول تولید کند که این موفقیت حاصل تلاش شرکتهای دانشبنیان و قطعهساز بود.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، در ادامه علی قرهخانی، مدیر فنی شرکت دانشبنیان طرفا قرارداد با سایپا اظهار کرد: طی سالهای اخیر تکنولوژی الکترونیک چاپی در حال رشد بوده و در همین راستا اقدام به ساخت پرینتر مربوطه و خدمات متنوعی در این زمینه همچون تولید انواع مدارهای مختلف، تولید انواع صفحات گرمکن، تولید صفحات شیلد و … کردیم و با بومیسازی دانش ساخت این دستگاه، هماکنون قابلیت ساخت و ارائه تجهیزات و ماشینآلات صنعتی به منظور تولید انواع محصولات تجاری حوزه الکترونیک چاپی در کشور میسر شده است.
انتهای پیام