ورزشی

سنگینی وزنه کم توجهی مدیران بر دوش وزنه‌برداران کاشمری

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

ایسنا/خراسان رضوی دو سالی می‌شود که وضع وزنه‌برداری کاشمر تعریفی ندارد و مشکلات این رشته آن‌قدر زیاد است که صدای ورزشکاران، مربیان و پیشکسوتان را درآورده است.

گرچه وزنه‌برداری این شهرستان که زمانی در کشور حرف برای گفتن داشته و با توجه به پتانسیل و سابقه‌ای که دارد باز هم می‌تواند سرآمد باشد اما دبیر هیات این رشته ورزشی در شهرستان معتقد است سیاست‌های غلطی که اتخاذ شده، باعث وارد شدن ضربه بر پیکر این رشته گردید به طوری که از ظرفیت‌های واقعی آن استفاده نشود و تعامل و صمیمیت در وزنه‌برداری از بین برود.

جواد قدرتی دبیر هیات وزنه‌برداری کاشمر در گفت و گو با ایسنا معتقد است؛ وزنه‌برداری در شهرهای مختلف خراسان رضوی روزهای خوبی را پشت سر نمی‌گذارد و تقریباً بسیاری از امور به حال خود رها شده و خبری از استعدادیابی و برگزاری مسابقات نیست.

وی خاطرنشان کرد: گرچه سالن کشتی کاشمر در مجموعه تختی با ۷۰ سال قدمت بالغ‌بر ۱۰ سال تعطیل بود اما با تلاش‌های صورت گرفته از سال ۱۴۰۰ مجدد راه‌اندازی شد.

دبیر هیات وزنه‌برداری کاشمر افزود: گرچه وضعیت سالن وزنه‌برداری در گذشته بسیار نامطلوب بود به طوری که حتی نگران آسیب دیدن کسانی که برای ثبت نام می‌آمدند بودیم، اما با تلاش اعضای هیات وزنه‌برداری و کمک خیرین توانستیم این مجموعه و تجهیزات آن را تا حد قابل قبولی ساماندهی کنیم.

وی با بیان اینکه کاشمر قبل از تقسیمات کشوری مهد وزنه‌برداری خراسان بزرگ بوده است، گفت: گرچه این رشته ورزشی بعد از ۱۰ سال تعطیلی مجدد راه‌اندازی شد اما همچنان مورد مظلومیت و بی‌مهری قرار گرفته است.

قدرتی با اشاره به اینکه بی‌تفاوتی مسئولان استانی به این رشته ورزشی مهم در شهرستان بارها ما را از ادامه این مسیر دلسرد کرده بود، افزود: با وجود این که تاکنون بالغ‌ بر ۴۳۰ میلیون تومان از سوی خیرین و سایر بخش‌های شهرستان برای این مجموعه هزینه شده اما حتی یک ریال هیات وزنه‌برداری استان به شهرستان کمک نکرده است.

                                                                                                                                         سنگینی وزنه کم توجهی مدیران بر دوش وزنه‌برداران کاشمری

وی با بیان اینکه گرچه برای جذب اعتبار از سوی هیات وزنه‌برداری استان پیگیری‌های بسیاری داشتیم و حتی برای بررسی وضعیت به شهرستان آمدند و برایشان از مشکلات و کمبودها گفتیم،‌مدعی شد؛ اما با وجود این که اعتباراتی در سال ۱۴۰۰ از اداره کل ورزش و جوانان گرفته بودند به ما ندادند.

دبیر هیات وزنه‌برداری کاشمر گفت: هرچند وزنه‌برداران کاشمر به صورت تخصصی کار می‌کنند ولی به هیات کشتی برخی شهرستان‌ها علیرغم اینکه قدمت و پیشکسوت ندارند تجهیزات و اعتبار داده می‌شود و این ظلم در حق شهرستانی مانند کاشمر است.

وی افزود: تمام کسانی که در کاشمر وارد این رشته ورزشی می‌شوند از قشر مظلوم و محروم هستند، از سویی چون برخی خانواده‌ها به دلیل تفکرات اشتباه مخالف حضور فرزندشان در این رشته هستند به سختی می‌شود یک نفر را جذب نمود.

قدرتی با بیان اینکه حدود دو سال می‌شود که این رشته ورزشی در شهرستان کاشمر مجدد فعال شده و اکنون ۸ نفر فعالیت دارند، تاکید کرد: انتظار داریم توجه بیشتری از سوی هیات وزنه‌برداری استان به این شهرستان شود.

وی با اشاره به اینکه وزنه‌برداران شهرستان کاشمر در استان و کشور حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند، افزود: قول‌های فراوانی برای اختصاص تجهیزات به خصوص میله هالتر بانوان به این شهرستان داده شد اما به هیچ کدام از وعده‌ها علیرغم پیگیری‌هایی که داشتیم عمل نشد.

دبیر هیات وزنه‌برداری کاشمر گفت: گرچه دهه ۸۰ حدود ۵ میله هالتر وزنه‌برداری از فدراسیون گرفته بودیم اما استان علیرغم اینکه تجهیزات و اعتبار هم داشتند برای دادن تجهیزات مخالفت کردند.

وی با بیان اینکه نبود امکانات موجب شده بانوان با میله هالتر آقایان وزنه بزنند که موجب شده آسیب ببینند، افزود: گرچه مسئولان استانی وقتی به کاشمر آمدند جلوی ورزشکاران قول‌هایی دادند اما وقتی رفتند با گذشت یک سال هنوز هیچ تجهیزاتی ندادند.

                                                                                                                                                     سنگینی وزنه کم توجهی مدیران بر دوش وزنه‌برداران کاشمری

 قدرتی در ادامه با اعلام اینکه این سالن وزنه‌برداری در جنوبی‌ترین قسمت کاشمر قرار دارد، اظهار کرد: گرچه قدمت سالن بسیار بالاست اما این تنها سالن کشتی در قسمت محروم کاشمر است.

وی خاطرنشان کرد: گرچه در گذشته تقویم مسابقات وزنه‌برداری داشتیم اما اکنون دو سال است که هیچ مسابقه‌ای در استان برگزار نشده است.

پیگیر مشکلات وزنه‌برداری کاشمر خواهم بود

بدون شک پویایی وزنه‌برداری خراسان رضوی را می‌توان در گرو توجه به شهرستان‌ها دانست، نباید فراموش کرد تا زمانی که شهرستان‌ها به‌ جایی نرسند، وزنه‌برداری استان هم به‌ جایی نخواهد رسید.

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در همین خصوص با تأکید بر اینکه قطعاً پیگیر مشکلات هیات وزنه‌برداری کاشمر خواهم بود، افزود: باید مشخص شود که اگر قولی داده شده چرا عمل نکردند.

 علیرضا تاج فیروز با اشاره به اینکه رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی دغدغه وزنه‌برداری تمامی شهرستان‌های استان را دارد، افزود: قطعاً وقتی وزنه‌برداران شهرستان‌ها در استان حرف برای گفتن داشته باشند نمی‌شود آنها را نادیده گرفت.

وی اظهار کرد: اخیراً وزیر ورزش و جوانان به جد پیگیر آمایش سرزمینی هستند، بر اساس این طرح نیازی نیست در هر شهرستان ۵۴ رشته‌ ورزشی که داریم را حتماً فعال کنیم، البته قرار نیست سایر رشته‌ها تعطیل شوند بلکه عمده تمرکز بر روی چند رشته شاخص آن شهرستان گذاشته خواهد شد.

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی با تأکید بر اینکه پتانسیل و ظرفیت هر شهرستان باید شناسایی شود، بیان کرد: کاشمر در رشته وزنه‌برداری پتانسیل خوبی دارد.

وی با اشاره به اینکه داشتن ۸ وزنه‌بردار حرفه‌ای در کاشمر که در سطح استان حرف برای گفتن داشته باشند بسیار خوب است، گفت: بعید می‌دانم استان خصومت شخصی با این شهرستان داشته باشد.

تاج فیروز ارتقای سطح وزنه‌برداری را از اهداف هیات وزنه‌برداری استان دانست و افزود: اخیراً هیات وزنه‌برداری استان از ما تقاضای سالن وِیژه برای برگزاری مسابقات غرب آسیا در مشهد را داشته‌اند که این نشان دهنده دغدغه لازم در بین آنها است.

انتظارمان از کاشمر بسیار بیشتر از وضعیت موجود است

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی هم در ادامه در خصوص دغدغه‌های مطرح شده از سوی هیات شهرستان کاشمر به ایسنا گفت: از زمانی که مسئولیت هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی را عهده‌دار شدم به استثناء کاشمر به تمامی هیات‌ها مبلغی بین ۷ تا ۱۰ میلیون تومان بر اساس پیشنهادات خودشان پرداخت شده است.

امین عظیم‌خانی با بیان اینکه برای تعدادی از هیات‌ها میله هالتر وزنه‌برداری و برای برخی تجهیزات داده شده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه سالن وزنه‌برداری کاشمر در حال تعمیر بود نمی‌توانستیم تجهیزات را بدهیم.

وی با انتقاد از رئیس اداره ورزش و جوانان کاشمر که سالن وزنه‌برداری این شهرستان را بدون حضور رئیس هیات وزنه‌برداری استان افتتاح کردند و حتی دعوتی صورت نگرفت، خاطرنشان کرد: دعوتی صورت نگرفته که اکنون از استان درخواست تجهیزات دارند.

                                                                                                                                          

سنگینی وزنه کم توجهی مدیران بر دوش وزنه‌برداران کاشمری

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی با گلایه از بی‌احترامی که در این افتتاح از سوی شهرستان به رئیس هیات وزنه‌برداری استان شد، افزود: البته بازهم کوتاهی نکردیم و با توجه به اتمام تعمیرات سالن وزنه‌برداری کاشمر طی دو هفته آینده تجهیزاتی به شهرستان داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه شهرستان کاشمر رئیس و دبیر هیات خوبی دارد و هر دو وزنه‌بردار هستند، گفت: گرچه انتظاری که از کاشمر داریم بسیار بیشتر از وضعیت موجود است اما متأسفانه در سه سال اخیر عملکرد خوبی نداشته‌اند و ورزشکاری را ندیدیم که برای مسابقات تحویل استان دهند.

عظیم‌خانی در همین خصوص اظهار کرد: چند هفته قبل فرم‌هایی برای تمامی هیات‌های وزنه‌برداری در شهرستان‌ها ارسال شده و از این به بعد بر اساس عملکردشان علاوه بر اعتبار؛ تجهیزات مورد نیاز را دریافت خواهند کرد.

با توجه به اینکه وزنه‌برداری شهرستان بسیار از اوج خود فاصله گرفته و روز به روز ضعیف‌تر شده است می‌طلبد با جذب و تربیت ورزشکاران بیشتر در این رشته و از سویی حمایت‌های استان جایگاه از دست رفته خود را در سطح استان مجدد به دست آورند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا