سیاسی
سرپرست سفارت کشورمان در افغانستان از ولایت بامیان بازدید کرد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در سفر به ولایت بامیان با مولوی سرحدی والی این ولایت دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار درباره همکاریهای ایران و افغانستان مربوط به ولایت بامیان از جمله در زمینه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبادل نظر شد.
در ادامه، بیکدلی با شورای علمای شیعه در بامیان ملاقات کرد.
اعضای شورا، تقویت همکاریهای ایران و افغانستان را موجب تقویت وحدت اسلامی و به نفع دو ملت عنوان کردند. سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران از آثار تاریخی شهر بامیان هم دیدن کرد و خواستار تقویت روابط بین بامیان و استانهای ایران شد.


![دانشگاه اصول دین (به ریاست آیت الله اراکی) در ۱۴۰۳، صد میلیارد بودجه گرفته، سال بعد ۱۱۹ میلیارد خواهد گرفت/ کافیست این نهادها در بودجه پا دار شوند [تا باز هم بودجه دریافت کنند]](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2025/03/1928039_876-390x220.jpg)


