سیاسی

سخنگوی دولت: اگر قانون «انتصاب افراد در مشاغل حساس» بخواهد اجرایی شود، بسیاری از افراد در همه قوا، باید از کار خود کنار بگیرند/ این قانون حتی دست افراد را برای انتصاب در مشاغل دانشگاهی هم می‌بندد/ زمانی که خیلی از ما نبودیم، [امثال ظریف] داشتند برای این مرز و بوم هزینه می‌دادند

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

سخنگوی دولت ظریف را از سرمایه‌های قابل افتخار نظام دانست و تاکید کرد: امیدوارم به زودی شاهد اصلاح قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس باشیم.

به گزارش انتخاب، سخنگوی دولت گفت: قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس اگر بخواهد اجرایی شود، بسیاری از افراد در همه قوا، باید از کار خود کنار بگیرند.

او ادامه داد: این قانون به گونه‌ای نوشته شده که دست افراد برای انتصاب را حتی در مشاغل دانشگاهی به شدت می‌بندد. امیدوارم به زودی شاهد اصلاح قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس باشیم.

سخنگوی دولت افزود: آقای ظریف به عنوان یکی از سرمایه‌های قابل افتخار در نظام جمهوری اسلامی شناخته می‌شوند. زمانی که خیلی از ما نبودیم، این عزیزان داشتند برای این مرز و بوم هزینه می‌دادند.

مهاجرانی یادآور شد: وقتی تکلیف از روی دوش افراد برداشته شود، خوشحال می‌شوند، اما این کشور است که به استفاده از این ظرفیت‌ها نیاز دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا