🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 سه شنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 14:59
اقتصادی

زمین ساخت ۴۴ هزار و ۷۸۴ واحد مسکن محرومان تأمین شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نبیان، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با تشریح آخرین وضعیت اجرای طرح مسکن محرومان که از برنامه‌های مورد تأکید رئیس‌جمهور و دولت چهاردهم است، گفت: تفاهم‌نامه احداث ۵۰ هزار واحد مسکونی محرومان در سال‌های گذشته میان سازمان ملی زمین و مسکن و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به امضا رسیده است.

وی افزود: بر اساس این تفاهم، مقرر شد زمین‌های مورد نیاز این طرح شناسایی، آماده‌سازی و برای ساخت واحدهای مسکن محرومان به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار شود.

نبیان ادامه داد: تاکنون در چارچوب اجرای این طرح، زمین مورد نیاز برای احداث ۴۴ هزار و ۷۸۴ واحد مسکونی شناسایی و به اجرای طرح مسکن محرومان اختصاص یافته است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در پایان خاطرنشان کرد: اجرای عملیات ساخت این واحدها بر عهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است و ساخت بخشی از این واحدها آغاز شده و هم‌اکنون در مراحل مختلف پیشرفت فیزیکی قرار دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا