مجلس

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس وارد خوزستان شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، شمس‌الدین حسینی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، نیمه‌شب جمعه در فرودگاه اهواز توسط استاندار خوزستان و مصطفی مطورزاده، رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس، مورد استقبال قرار گرفت. وی در ادامه در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره اهداف سفر خود به این استان سخن گفت.

حسینی با اشاره به اهمیت استراتژیک خوزستان به دلیل موقعیت مرزی و نقش آن در توسعه اقتصادی کشور اظهار کرد: در این سفر، مراکز اقتصادی استان مورد بررسی قرار خواهند گرفت و موضوع گمرک خاکی خرمشهر به طور ویژه پیگیری خواهد شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: تلاش ما این است که از ظرفیت‌های موجود در استان خوزستان برای توسعه اقتصادی کشور استفاده کنیم. در این راستا، گمرک خرمشهر و منطقه آزاد اروند از اولویت‌های اصلی ما هستند.

وی همچنین از برنامه‌های خود برای پیگیری ظرفیت‌های منطقه آزاد اروند و تبادلات مرزی خبر داد و گفت: این اقدامات می‌توانند به توسعه اقتصادی خوزستان و کل کشور کمک شایانی کنند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا