رئیس سازمان بورس: تغییر دامنه نوسان بورس تا پایان سال در دستور کار نیست
![رئیس سازمان بورس: تغییر دامنه نوسان بورس تا پایان سال در دستور کار نیست](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2025/02/1911380_531-780x470.jpg)
![](https://cdn.entekhab.ir/files/fa/news/1403/11/18/1911380_531.jpg)
ایسنا: رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: اولویت این سازمان، حفظ ثبات، آرامش و مدیریت ریسکهای بازار است و در حال حاضر تغییر دامنه نوسان در دستور کار سازمان بورس نیست.
حجتاله صیدی – معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی – در رابطه با آخرین وضعیت دامنه نوسان بورس، اظهار کرد: در حال حاضر تغییر دامنه نوسان در دستور کار سازمان بورس نیست.
او با بیان اینکه موارد مهمتری از دامنه نوسان در دستور کار این سازمان است، گفت: اکنون حفظ ثبات و آرامش و همچنین کنترل ریسک بازار سهام، از مهمترین مسائلی است که برای آن برنامهریزی و هدف داریم.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تأکید بر اینکه سازمان بورس در صدد مدیریت ریسکهای سیاسی و محیطی بازار سرمایه است، اظهار امیدواری کرد بعد از اینکه بازار رونق بیشتری پیدا کرد و به ثبات رسید، دامنه نوسان را بررسی و راجع به آن تصمیمگیری کنیم.