مجلس

دیدار هیئت پارلمانی ایران با امام جمعه نجف اشرف – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم رضایی از دیدار هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با حجت‌الاسلام والمسلمین سید صدرالدین قبانچی، امام جمعه نجف اشرف خبر داد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امام جمعه نجف ابتدا پیروزی جمهوری اسلامی ایران در نبرد اخیر را تبریک گفت و آن را حاصل عنایات الهی دانست.

وی افزود: حجت‌الاسلام والمسلمین قبانچی فرمایش امام راحل را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. همچنین وی بر نقش مرجعیت شیعی و ولایت فقیه در جنگ اخیر نیز تاکید کرد و گفت جنگ ۱۲ روزه موجب تحول در حوزه‌های علمیه و گرایش آنها به سمت انقلاب اسلامی شد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم ادامه داد: امام جمعه نجف در پایان به حماسه پیاده روی اربعین و این مراسم بزرگ اشاره و از آمادگی برای میزبانی از زائران اربعین حسینی به ویژه زائران ایرانی گفت.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین هیأت ایرانی نیز گزارشی از آخرین تحولات و جزئیات نبرد و پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی ارائه کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا