سیاسی

دستگاه دیپلماسی با تحرکات دیپلماتیک مانع جریان‌سازی‌های آمریکا شود – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

حسن هانی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اولویت‌های دستگاه دیپلماسی در سال جدید، اظهار داشت: باید مسئله شعار رئیس جمهور مبنی بر وحدت ملی و وفاق عملیاتی شود.

وی ادامه داد: جریان‌های سیاسی هم باید فرصت دهند تا دستگاه دیپلماسی و دولت چهاردهم سازوکارهای لازم را برای ارتباط و تعامل با جهان طراحی کند.

کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به تهدیدات صورت گرفته از سوی رژیم اسرائیل علیه ایران، تصریح کرد: طبیعتاً دستگاه دیپلماسی باید با استفاده از تحرکات دیپلماتیک منطقه‌ای و جهانی مانع جریان سازی های آمریکا و غرب علیه ایران شود.

هانی زاده خاطر نشان کرد: دستگاه دیپلماسی کشورمان مسئله بازنگری در برجام و گفتگو با کشورهای اروپایی بر اساس حق مسلم ایران برای داشتن چرخه غنی سازی گفتگوها را آغاز کند و مانع سوءاستفاده دشمنان از شرایط منطقه و جهان شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا