حمایت اتاق ایران از مذاکرات عمان؛ نمایش مجدد تدبیر و عقلانیت ایران – هشت صبح
به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :
به گزارش خبرگزاری مهر، صمد حسنزاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان، از آغاز این مذاکرات به عنوان یکی از گامهای مؤثر در چرخه بهبود فعالیتهای اقتصادی در کشورمان نام برد.
وی گفت: ما جامعه فعالان اقتصادی و کارآفرینان ضمن نگاه واقعبینانه به مذاکرات، در این مقطع زمانی این رسالت را داریم تا در مشارکت با دولت و حاکمیت، نقش خود به عنوان یکی از بازیگران اصلی در ترسیم دیپلماسی اقتصادی کشور را ایفا کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تمجید از تلاشهای تیم مذاکرهکننده و دلسوزان کشور، خاطرنشان کرد: در آستانه آغاز این مذاکرات و همچنین در آغازین روز انجام مذاکرات، تمامی جریانهای سیاسی شناسنامهدار کشور، عقلانیت و میهندوستی و همراهی خود با دولت و دستگاه دیپلماسی را به بهترین نحو نشان دادند. این موضوع، نشاندهنده بهبود سرمایه اجتماعی در ایران است.
حسنزاده با اشاره به پیام نوروزی اتاق ایران که در آستانه آغاز سال جدید به نمایندگی از جامعه فعالان اقتصادی و بخش خصوصی خطاب به مردم شریف ایران صادر کرد بود، بیان کرد: در این پیام، بر همدلی، همکاری و همگرایی در سال ۱۴۰۴ برای روزافزون شدن عزت و شکوفایی ایران تاکید شد.
حسن زاده ادامه داد: خوشبختانه در اولین روزهای سال ۱۴۰۴ شاهد هستیم که این همگرایی و همکاری در کشورمان بیش از هر زمان دیگری به فعلیت رسید.
وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، «همکاری ملی» در سطح کلیه قوا در حاکمیت، «توافق ملی» بین همه جریانها و سلایق سیاسی و «دیپلماسی اقتصادی هوشمندانه» با کشورهای مختلف در چارچوب منافع ملی و بر اساس سه اصل حکمت، عزت و مصلحت را از لوازم گرهگشایی از یک سلسله امور و مسائل در عرصههای داخلی و بینالمللی میداند.
این مقام مسئول تاکید کرد: تحقق این مولفهها که نشانههای آن در سال ۱۴۰۴ به وضوح قابل مشاهده است، عامل کلیدی توسعه تجارت و رونق اقتصادی کشورمان محسوب میشود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در ادامه گفت: شعار سال ۱۴۰۴ که از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر «سرمایهگذاری برای تولید» اعلام شد، این امید را در جامعه فعالان اقتصادی ایجاد کرد که حل مشکلات اقتصادی و تنگناهایی که فعالان اقتصادی و کارآفرینان در فعالیتهای خود با آن مواجه هستند و مشکلات معیشتی مردم، با مجموعهای از تدابیر قابل رفع است.
وی افزود: بخشی از این تدابیر مربوط به اصلاح مدیریتها در داخل کشور و بخش دیگر هم ناظر به ترسیم دیپلماسی اقتصادی کارآمد و همهجانبهنگر است.
حسنزاده یادآور شد: آغاز مذاکرات در عمان، موجب امیدواری در فعالان اقتصادی شده است. اما امیدواری اصلی کارآفرینان و تولیدکنندگان در کشور، ناظر به توان داخلی و نیروی انسانی فرهیختهای است که در دنیا زبانزد است.
وی ادامه داد: بنابراین محور اصلی توجه ما ادامه راه بر اساس ظرفیتها و نعمتهایی است که با وجود همه مشکلات تاکنون در دسترس ما بودهاند و با محوریت آنها چرخ تولید همچنان میچرخد.
حسن زاده در پایان خاطرنشان کرد: چنانچه هر عاملی از جمله مذاکرات موجب بهبود و توسعه زیرساختهای تولید و صادرات، بهروزرسانی تجهیزات و توسعه تجارت خارجی شود، ایران را برای رسیدن به نقطهای که شایسته مردم عزیز کشورمان است، مهیاتر میکند.