اقتصادی

حراج طلا؛ ۱۰۶ کیلوگرم شمش طلا خریداری شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز (یکشنبه، ۱۸ آذر)، هفتاد و چهارمین جلسه حراج حضوری شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار شد و از مجموع ۱۱۴ کیلوگرم شمش طلای استاندارد عرضه شده در حراج‌های عمده و خرد تالار معاملات طلای این مرکز، ۱۰۶ کیلوگرم شمش طلای استاندارد با عیار حداقل ۹۹۵ در هزار، با میانگین قیمت ۶ میلیارد و ۱۲۸ میلیون تومان به ازای هر قطعه شمش طلا، از سوی متقاضیان معامله و خریداری شد.

فروش ۱۲.۹ تن شمش طلا طی ۷۴ جلسه حراج

بر این اساس، از زمان برگزاری اولین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران در تاریخ ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ تا امروز و طی ۷۴ حراج برگزار شده شمش طلا در این مرکز، ۱۲ هزار و ۹۱۶ کیلوگرم شمش مورد دادوستد قرار گرفت که در نتیجه آن نزدیک به ۶۱ هزار میلیارد تومان ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد کشور وارد شد.

جلسه چهل و پنجم حراج سکه دوشنبه برگزاری می‌شود

بر اساس اعلام مرکز مبادله ایران، مطابق شیوه نامه نحوه برگزاری حراج سکه طلا در سامانه مرکز مبادله ارز و طلای ایران منتشره در تارنمای رسمی مرکز مبادله به آدرس www.ice.ir، چهل و پنجمین جلسه حراج سکه طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران در روز دوشنبه مورخ ۱۹ آذرماه ۱۴۰۳ و از طریق سامانه معاملات این مرکز market.ice.ir برگزار می‌شود و موضوع این جلسه حراج، تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳ و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳ بانک مرکزی و بدون بسته بندی بوده و بازه واریز وجه، ساعت هشت تا ۲۳ روز یکشنبه (امروز) مورخ ۱۸ آذرماه است. همچنین، بازه ثبت سفارش نیز از ساعت ۱۲ الی ۱۴ روز دوشنبه مورخ ۱۹ آذرماه خواهد بود.

هفتاد و پنجمین حراج شمش طلا سه‌شنبه برگزار می‌شود

همچنین، سه‌شنبه ۲۰ آذرماه هفتاد و پنجمین جلسه حراج حضوری شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود و متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران می‌توانند با واریز مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال (۳۵۰ میلیون تومان) به عنوان وجه‌الضمان به ازای هر قطعه شمش طلا تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۱۹ آذرماه، در هفتاد و پنجمین حراج این مرکز شرکت کنند.

این حراج از ساعت ۱۲ الی ۱۶ در تالار معاملات طلای مرکز مبادله ایران برگزار و بر اساس طبق شیوه نامه شماره ۴ مورخ ۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲، متقاضیان خرید، «فروشندگان عمده شمش طلا»، «تولیدکننده و سازنده فعال مصنوعات طلا» و «خرده فروشان طلای آب شده» دارای پروانه کسب مجاز و معتبر و «بانک عامل با تأیید بانک مرکزی» هستند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا