ورزشی

تیم‌های دیگر مطمئن باشند کم‌کاری نمی‌کنیم

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

ایسنا/اصفهان مدافع تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: هر بازی با ۱۰۰ درصد توان به میدان می‌رویم. تیم‌های دیگر مطمئن باشند هرگز کم‌کاری نمی‌کنیم و براب جایگاهمان تلاش می‌کنیم.

پویا مختاری، شامگاه پنجشنبه ۲۸ فروردین پس از پیروزی ذوب‌آهن برابر استقلال خوزستان در جمع خبرنگاران با اشاره به مصدومیتش در جریان بازی اظهار کرد: بینی‌ام شکست و سرم گیج می‌رفت، اما تعویض‌ نداشتیم و مجبور شدم سریع به بازی برگردم. سه امتیاز را گرفتیم و وضعیت‌مان در جدول را بهتر کردیم.

وی در خصوص عملکرد خود در چند هفته اخیر افزود: چند سال است که در ذوب‌آهن هستم و امیدوارم شرایط بهتر شود.

این بازیکن ذوب‌آهن با اشاره به اتمام قراردادش با گاندوها بیان کرد: نمی‌دانم در ادامه چه خواهد شد، صحبت‌هایی شده و باید ببینم فصل بعد چگونه پیش می‌رود.

مختاری تأکید کرد: هر بازی ۱۰۰ درصد توان خود را می‌گذاریم، زیرا باید جایگاه‌مان در جدول را بهبود دهیم. امیدوارم بتوانیم به رتبه پنجم برسیم.

وی همچنین درباره وضعیت مصدومان ذوب‌آهن نیز گفت: آن‌ها وضعیت خوبی دارند و رو به بهبود هستند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا