شهری

توجه ویژه مدیریت شهری به جنوب شهر تهران – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز سروری، در بازدید از پروژه‌های شهری در منطقه ۱۷ در ایام نوروز، از بازار میوه و تره‌بار ریحانه و فدک دیدن کرد و ضمن ابراز رضایت از روند اجرای این پروژه‌ها گفت: بسیار خوشحال‌کننده است که در مناطق جنوبی پایتخت چنین مجموعه‌هایی برای شهروندان فراهم شده است. این بازارها می‌توانند تأثیر قابل توجهی در رفاه، معیشت مردم و بهبود دسترسی آنان به خدمات باکیفیت داشته باشند.

وی با اشاره به افتتاح تره بار ریحانه با معماری زیبای ایرانی برای اولین بار در تهران گفت: این حکایت از توجه ویژه مدیریت شهری به جنوب تهران و کم کردن فاصله خدماتی و رفاهی بین شمال و جنوب پایتخت است.

سروری در خصوص بازار دو منظوره فدک که در محله وصفنارد در حال احداث است، افزود: این مجموعه با مساحت ۸۰۰ متر مربع در دو طبقه طراحی شده است. طبقه اول آن به میوه و تره‌بار اختصاص دارد و طبقه دوم نیز به یک مجموعه فرهنگی و ورزشی تبدیل خواهد شد که نقش مهمی در ارتقای سرانه‌های فرهنگی و ورزشی منطقه ایفا می‌کند.

نایب رئیس شورای شهر تهران همچنین از فعالیت‌های عمرانی در سطح منطقه نیز بازدید کرد و در این خصوص گفت: خدمت به مردم حتی در ایام تعطیل مثل نوروز ادامه دارد و این ایام که شهر تهران خلوت شده است سرعت فعالیت‌های عمرانی بیشتر می‌شود و زحمت کمتری هم برای شهروندان خواهد داشت.

سروری همچنین در خصوص پروژه رضوان اظهار کرد: پروژه ۹۶۰۰۰ متری رضوان، یک پروژه در سطح ملی است که تأثیر بسزایی در افزایش سرانه‌های ورزشی منطقه خواهد داشت. این مجموعه با ۱۳ طبقه و امکانات متنوع ورزشی و فرهنگی، ۳۸۰۰۰ متر به سرانه‌های ورزشی منطقه اضافه خواهد کرد. چنین پروژه‌هایی نشان‌دهنده توجه ویژه به توسعه شهری و افزایش کیفیت زندگی شهروندان است.

وی ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران اجرای این طرح‌ها، تأکید کرد که تسریع در تکمیل این مجموعه‌ها می‌تواند نقش مهمی در بهبود رفاه عمومی و ارتقای سطح خدمات شهری داشته باشد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا