تیتر یک

تذکر رهبری در جهت ترمیم طرح است نه تعطیل آن / محرومیت هنجارشکنان از برخی حقوق اجتماعی لازم است؛ شورای نگهبان، تایید قانون قوی و همه جانبه در خصوص جرایم را تسریع کند / فناوری هوشمند بسیاری از منازعات و آشوب‌ها را از کف خیابان جمع می‌کند / تجربه چهارراه، ولی عصر و ایستگاه‌های مترو نشان داد می‌توان از توان تشکل‌ها و نیرو‌های مردمی بهترین کمک را گرفت

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

خبرگزاری فارس نوشت: درباره طرح اخیر پلیس در خصوص حجاب نوشت: تذکر رهبری در جهت ترمیم نه تعطیل طرح است پس نباید تذکر رهبری را به معنای مخالفت با کلیت طرح تفسیر کرد.

به گزارش «انتخاب»، خبرگزاری فارس در این مطلب با عنوان «۱۰ نکته در باب تذکر رهبر انقلاب برای حجاب» نوشت: بیانات رهبر معظم انقلاب همیشه وحدت بخش و هدایتگر بوده است. تذکر اخیر ایشان در مورد حجاب نیز از همین جنس است و نیاز به تبیین و تدقیق دارد تا مبادا در فتنه تحریف و صرفا با مواجهه احساسی در کف فضای رسانه ای، دگرگونه روایت شود.

ده نکته که لحاظ آنها به فهم بهتر تذکر ایشان به مسوولان در مورد حجاب کمک می کند:

۱. تعارضی میان محتوای تذکر اخیر با بیانات قبلی رهبری نیست. ایشان در خطبه های فطر به “اهمیت مواجهه” با هنجارشکنی دینی اشاره کردند ولی در تذکرشان، به “نحوه مواجهه” که باید قاعده مند باشد لذا ادعای تعارض و پارادوکس به هیچ عنوان صحیح نبوده و اتفاقا بیانات کاملا مکمل یکدیگر است.

۲. تذکر رهبری در جهت ترمیم نه تعطیل طرح است پس نباید تذکر رهبری را به معنای مخالفت با کلیت طرح تفسیر کرد.

۳. رد و تشکیک در نقل قول و ناقل آن برای زیرسوال بردن وجاهت مطلب پذیرفته نیست. جدا از اینکه دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای در صفحات اجتماعی آنرا منتشر ساخته، رییس شورای اطلاع رسانی دولت نیز اصل و محتوای تذکر را تایید کرده است.

۴. نیروی انتظامی، سرپنجه مقتدر اجرای قانون است که دارای نیروی انسانی مومن و انقلابی است لذا خط درست رسانه ای، متمرکز بر تقویت اعتبار و شان این نیرو باید باشد.

۵. حضور میدانی فراجا در مواجهه با هنجارشکنی دینی لازم است اما کافی نیست و باید توسط مکمل ها و تدارکات دیگر، مجهز شود.

۶.پیوست جبهه مردمی به میدان ضروری است. تجربه آمران و ناهیان مردمی به خصوص در چهارراه ولی عصر (ع) و نیز در ایستگاههای مترو نشان داد می توان از توان تشکل ها و نیروهای مردمی بهترین کمک را گرفت.

۷. فناوری هوشمند و شناخت هویتمند لازمه توفیق است و بسیاری از منازعات و آشوب ها را از کف خیابان جمع می کند.

۸. توجه به محرومیت از برخی حقوق اجتماعی برای کسانی که به آزادی های اجتماعی احترام نمی گذارند و بر این هنجارشکنی مکررا پافشاری می کنند لازم است پس باید نسبت به درج سطوح اندیشیده و سنجیده شده از محرومیت مبتنی بر قانون اقدام کرد.

۹. شورای محترم نگهبان، تایید قانون قوی و همه جانبه در خصوص جرایم، عواقب و پیامدهای احتمالی که برای چندین مرتبه از طریق مجلس شورای اسلامی تصویب شده را تسریع نماید. گفتنی است کار متمرکز و دستور کار مشترک می تواند از رفت و برگشت ها و بروکراسی زمانبر بکاهد.

۱۰. فعالان عرصه تبیین به پیشبرد خط رهبری در تعریف و جهت دهی به قاعده ها و نقشه کلی مواجهه با چالش تحمیلی حجاب کمک کنند. جریان تبیین از دشمن سازی درون جبهه خودی، ایجاد دو دستگی و به حاشیه راندن خواست رهبری جلوگیری می کند و خلاهای شناختی را پر می کند. وحدت کلمه و عدم دودستگی، ضامن اجرای موفق طرح مقابله با برهنگی و بدن نمایی است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا