تحقیق و تفحص از ادارهکل ورزش و جوانان خوزستان کلید خورد
به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛
ایسنا/خوزستان با اعلام نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی، تحقیق و تفحص مجلس از ادارهکل ورزش و جوانان خوزستان از سال ۱۳۹۰ تا آذرماه ۱۴۰۲ کلید خورد.
محمد مولوی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: کار تحقیق و تفحص بنده، ابتدای از سال ۱۳۹۰ تا آذرماه ۱۴۰۲ از اداره ورزش و جوانان شهرستان آبادان در ۱۷ محور شروع شد که پس از آن نیز به نتایجی رسیدم که اصلا خوب نبود.
او ادامه داد: این تحقیق و تفحص را سپس به شهرهای اهواز، ماهشهر، خرمشهر و دزفول با همان ۱۷ محور تعمیم دادم که متاسفانه خروجی تحقیقات در این شهرها که مربوط به سال های ۱۳۹۰ تا آذرماه ۱۴۰۲ می شود نیز خوب نبود و متاسفانه خروجی واقعا بسیار ناراحت کننده بود.
نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: من این موارد را جمع بندی و با اسناد بالادستی، مشکلات استان و شاخص ها چک کردم که متوجه شدم وضعیت ورزش استان خوزستان در پنج تا شش محور خوب نیست.
او عنوان کرد: در ادامه نیز باتوجه به اسنادی که در اختیار داشتم، درخواست تحقیق و تفحص مجلس از ادارهکل ورزش و جوانان خوزستان را با محوریت شهرهای آبادان، خرمشهر، ماهشهر، دزفول و اهواز را در ۱۷ محور دادم که حدود یک ماه دیگر وارد فرایند اجرایی این مهم خواهیم شد.
مولوی گفت: بخش عمده این کار به مدیریتهای پیشین ادارهکل ورزش و جوانان خوزستان یعنی پیش از دوران آقای بنیتمیم مدیرکل فعلی این ادارهکل برمیگردد؛ بخشی هم که مربوط به دوران مدیریت بنی تمیم میشود، در واقع مربوط به دوران مدیریتهای گذشته است که وارد زمان مدیریت او شده است. به طور مثال به این مهم برمیگردد که پیش از دوران بنیتمیم قراردادهایی بسته شده بود و او دیگر نمی توانست در دورانی که در راس این ادارهکل قرار گرفت، کاری کند.
وی خاطرنشان کرد: عمده مشکلات این پنج شهر (آبادان، اهواز، ماهشهر، خرمشهر و دزفول) در سال هایی که به آن اشاره داشتم، به صورتی است که حدود ۵۰ قرارداد را پیدا کردم که خارج از ضوابط، قوانین و مقررات است؛ وقتی کار را شروع کردیم که زمانبر هم بود، به دوران پایانی مدیرکل وقت اداره کل ورزش و جوانان خوزستان رسیدیم. به هر حال باید مستندات خوبی برای مطرح شدن بحث تحقیق و تفحص جمع آوری می شد و صحت سنجی می شد که پس از این مدت به این نتیجه رسیدم که برخی افراد حتی به پول تو جیبی ورزشکاران هم رحم نکردند. تاکید میکنم هیچ کدام از این موارد مربوط به دوران مدیریت آقای بنیتمیم نیست یا نمی خواهم حتی مدیران قبلی را مقصر قلمداد کنم اما باید این تحقیق و تفحص انجام شود تا کسی نتواند دست به چنین اقداماتی بزند که باعث نتایج بد در ورزش و جوانان خوزستان شود.
نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نحوه انعقاد قرارداد اجاره اماکن ورزشی، بررسی نحوه واگذاری زمین با کاربریهای ورزشی به افراد حقیقی و حقوقی، بررسی نحوه حفظ و نگهداری از اموال منقول و غیرمنقول، بررسی نحوه به کارگیری نیرو و بررسی نحوه ثبت و نگه داری اموال و تجهیزات در دفاتر مالی، محورهای اصلی تحقیق و تفحص انجام شده هستند. به طور مثال در شهر آبادان قراردادی وجود دارد که برای یک سانس سالن ۲۰۰ هزار تومان بوده و در قرارداد دیگری برای یک سال به فرد دیگری اجاره داده شد که بازهم با همین رقم بوده شده است. این موضوع با فراوانی بالا بوده است.
او گفت: مورد دیگر این بوده که یک فضای اداری را در کنار اداره ورزش و جوانان آبادان با قراردادی ۲۰ ساله بسته شده که جالب است مستاجر اصلا اجاره بها نمیدهد و بعد هم آن فضا را به رستوران و آژانس تبدیل می کند و این در حالی است که تاکنون هم یک لامپ برای اداره ورزش آبادان نخریده است. به هر حال موارد این چنینی، خروجی تحقیق و تفحص ما بوده است و بالا بودن موارد باعث زمان بر شدن تحقیق و تفحص ما شد. البته من با دقت این موضوع را دنبال کردم تا نتایج دقیق و حساب شده باشد.
انتهای پیام