سیاسی

بعید می‌دانم قانون حجاب قابلیت اجرایی داشته باشد؛ ضرر این قانون خیلی بیشتر از نفع آن است / بازخورد این قانون در مجامع بین المللی نیز جدی گرفته نشده است / رفتار این قانون درباره حجاب شهروندان خارجی، امنیت آن‌ها را کاهش می‌دهد

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

قانون حجاب طبق آنچه تاکنون مطرح شده چندان مورد رضایت جامعه نیست. قابلیت اجرایی این قانون نیز محل سوال است. دولت با اجرای این قانون در مقابل سبد رای خود می‌ایستد و نتایج اجتماعی سختی نیز به دنبال دارد

 

محمدرضا پدیدار، وکیل،درباره قابلیت اجرایی قانون حجاب به «انتخاب»گفت: «بعید می‌دانم این قانون قابلیت اجرایی داشته باشد و ضرر این قانون خیلی بیشتر از نفع آن است.از لحاظ حقوق بشری و حقوق بین الملل خیلی از مسائل را درنظر نگرفته اند.مجازات هایی که در این قانون دیده شده نتایج سختی به دنبال دارد.سعی شده به صورت غیرتخصصی به این موضوع توجه شود. به طور کلی اجرای این قانون امکان پذیر نیست و حواشی دارد که ضررهای سنگینی به دنبال دارد. بازخورد این قانون در مجامع بین المللی نیز جدی گرفته نشده است.کسانیکه این قانون را تصویب کرده‌اند گویا تجربه قانون گذاری نداشته‌اند.»

 

وی درباره «هر قانونی باید تناسب اجرایی داشته باشد. عموم جمعیت نیز باید آن را بپذیرند. به نظر شما اکثریت جامعه این قانون را میپذیرد؟دغدغه‌های مدنظر عموم مردم در این قانون نیست. این قانون از دید حقوقی منصفانه نیست.»

 

پدیدار درباره توانایی دولت برای عدم اجرا این قانون  گفت:«دولت موظف به اجرای قانون است اما باید آیین‌نامه‌ها و نظام‌نامه‌های این قانون را نیز بررسی کرد. بر فرض موضوعیت و وجاهت،باید ببینیم دولت چه رفتاری خواهد داشت. رفتار این قانون درباره حجاب شهروندان خارجی،امنیت آن‌ها را کاهش می‌دهد.آثار این قانون در وجوه بین المللی زیان‌بار است.در اجرای این قانون تنش‌های جدی ایجاد می‌شود.»

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا