استان ها

برداشت زعفران در تربت جام آغاز شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، باقر خدادادی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام آغاز عملیات برداشت گیاه زعفران از مزارع شهرستان تربت جام و با اشاره به سطح زیر کشت شش هزار هکتاری زعفران اظهار کرد: این گیاه خاص و باارزش در تمامی مناطق شهرستان کشت می‌شود و با اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۱۱ هزار نفر روز و میانگین برداشت ۳.۳ کیلوگرم در هکتار، میزان درآمد ناخالص کشاورزان شاغل در این بخش، کمک شایانی به اشتغال و معیشت بیش از ۶۰ درصد جمعیت شهرستان را دارد.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام افزود: با انجام توصیه‌های فنی جهت تغذیه، آبیاری به موقع، کافی و همچنین برداشت و فرآوری اصولی و بهداشتی محصول در بالا بردن کیفیت محصول تولیدی تأثیر به‌سزایی دارد.

وی بیان کرد: گل‌های زیبا و فیروزه فام زعفران، با توجه به ویژگی‌های خاص، نیاز آبی کمتر، درآمد بیشتر و کمترین مدیریت داشت، پهنه اراضی تربت جام را نیز در برگرفته و در این شهرستان با استقبال کشاورزان مواجه شده است.

خدادادی تصریح کرد: در گذشته هدف صرفاً تولید بود و ما در بازاریابی مشکل داشتیم ولی امروزه تولید در کنار بازاریابی اهمیت بالایی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام از زعفران کارانی که تولید بالایی دارند خواست محصول خود را به یکباره وارد بازار نکنند تا تغییرات قیمتی باعث ضرر و زیان احتمالی آنها نشود.

گفتنی است؛ تربت جام با تولید ۷ درصد زعفران استان خراسان رضوی، رتبه ۶ استان را در تولید این محصول دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا