استان ها

بحران هویت در کرمانشاه و ضرورت بازنگری در مدیریت شهری – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، علی شعبانی بعد از ظهر پنجشنبه در آئین افتتاحیه همایش «شهر در آئینه دانایی» در کرمانشاه اظهار کرد: پس از ۱۸ ماه بررسی و جلسات مستمر با همکاران، به این نتیجه رسیدیم که استان کرمانشاه با چالش هویت مواجه است هویتی که نتوانسته به درستی شکل بگیرد و از ویژگی‌های خاص خود بهره‌برداری کند.

وی ادامه داد: مشکل هویت در کرمانشاه به این معناست که بسیاری از مردم این دیار از هویت خود غافل هستند و به عنوان یک کرمانشاهی نمی‌توانند به آن افتخار کنند، چرا که از مؤلفه‌های فرهنگی، تاریخی و هویتی خود بی‌اطلاع هستند.

شعبانی تاکید کرد: تاریخ، قهرمانان بزرگ این استان، و ادبیات غنی آن از جمله عناصر کلیدی هویت کرمانشاه را تشکیل می‌دهند، اما متأسفانه هیچ‌کدام از این شاخص‌ها در شهر و دیار کرمانشاه به چشم نمی‌خورند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه همچنین به مشکلات مدیریتی اشاره کرد و گفت: استان با مسائلی مانند سلیقه‌گرایی و اولویت‌گذاری نادرست مواجه است. مدیریت در کرمانشاه بیشتر اقتضائی است و به دلیل نبود یک نقشه راه مشخص، وظایف و نقش هر شخص و نهاد به درستی مشخص نیست.

وی به نقد رهبر معظم انقلاب در خصوص مفاهیم توسعه و پیشرفت اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب توسعه را نپذیرفته‌اند و تاکید دارند که ما باید مفهوم پیشرفت را بپذیریم، چرا که در توسعه نگاه به گذشته است و ما به عنوان یک ملت، صاحب ادبیات خود هستیم.

شعبانی در خصوص منابع مالی شهرداری‌ها نیز گفت: طبق برنامه ششم توسعه، درصدی از مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص می‌یابد که سهم کرمانشاه در سال جاری ۱,۹۵۰ میلیارد ریال بوده است. این مبلغ به صورت ماهانه توسط دولت به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها پرداخت می‌شود.

وی افزود: در مدیریت شهری استان کرمانشاه علاوه بر شهرداری، نهادهای دیگری نیز دخیل هستند، اما به دلیل عدم وجود برنامه جامع، امکان مطالبه‌گری صحیح و اصولی از این نهادها وجود ندارد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه در پایان تصریح کرد: اولویت اصلی باید تدوین نقشه جامع پیشرفت شهر کرمانشاه باشد که در آن علاوه بر شهرداری، دیگر نهادهای مرتبط نیز نقش‌آفرینی کنند.

شعبانی در خاتمه خاطرنشان کرد: حل مسائل اجتماعی تنها زمانی ممکن است که به دغدغه‌ای عمومی تبدیل شود و در نهایت در قالب گفتمان صحیح به راهکارهای عملیاتی دست یابیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا