انوشیروانی: دو وزنهبردار المپیکی به رکوردهای خوبی رسیدند/ اعتبارات برخی ادارات کل به هیاتها خجالتآور است
به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛
رییس فدراسیون وزنهبرداری گفت: اگر دو وزنهبردار ایران در المپیک پاریس رکوردهای تمرینی را تکرار کنند میتوانند دل مردم را شاد کنند.
به گزارش ایسنا، مجمع سالیانه فدراسیون وزنهبرداری در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. محمدشروین اسبقیان معاون قهرمانی وزارت ورزش در این مجمع حضور داشت. بهداد سلیمی نایب رئیس فدراسیون نیز به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک در مجمع شرکت کرد.
سجاد انوشیروانی رییس فدراسیون وزنهبرداری بیان کرد: از ثانیه بعد از انتخابات همه اعضای مجمع فدراسیون وزنهبرداری کنار ما بودند. در سال ۱۴۰۲ تلاش کردیم به وعده های خود عمل کنیم و تمام مشکلات وزنهبرداری را یک به یک رفع کنیم و انسجام و همدلی در وزنهبرداری ایجاد کنیم. فکر میکنم الان همدل هستیم. تلاش کردیم اردوها و اعزام های بینالمللی انجام شود و حاصل آن کسب ۱۰۵ مدال در میادین بین المللی بود. برنامه های تیم ملی بانوان همپای مردان انجام شد و حاصل آن ۲۷ مدال بود. امیدواریم امسال و سال آینده تعداد این مدالها را افزایش دهیم.
او ادامه داد: یکی از اهداف ما بازسازی کمپ تیمهای ملی بود. با حمایت کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و اسپانسرها انجام شد و تا پایان مرداد کل بازسازی انجام خواهد شد. با افتخار امروز در خدمت شما هستیم. در سال ۱۴۰۲ از لحاظ مالی رشد چشمگیری داشتیم. با حمایت وزیر ورزش، بودجه فدراسیون رشد چشمگیری داشته و بیشترین درصد افزایش بودجه را بین فدراسیون ها در سال ۱۴۰۳ داشتیم. تخصیص منابع مالی از سوی وزارت ورزش و وزارت نفت است تا تجهیزات تهیه کنیم. میدانیم خیلی از استان ها مشکل دارند اما تمام کارها انجام شده است و در مرحله پرداخت وجه است. به زودی حجم زیادی از تجهیزات را در اختیار استانها میگذاریم که در تاریخ این رشته بی نظیر است.
انوشیروانی افزود: به همدلی و همراهی نیاز داریم. خیلی مشکلات داریم و در این مدت کوتاه خیلیها را حل کردیم. تمام کارهایی که شان وزنهبرداری ایران را بالا ببرد انجام میدهیم و خودمان را موظف میدانیم که در جهت ارتقاء شان وزنهبرداری تلاش کنیم.
انوشیروانی در مورد المپیک گفت: برای المپیک نیاز داریم در کنار هم تیم ملی را همراهی کنیم. اطلاع دارید کمیته بین المللی المپیک چه بلایی سر وزنهبرداری آورد و تعداد سهمیهها به عدد سه رسید. با توجه به بضاعت وزنهبرداری به دو سهمیه رسیدیم که به آنها امیدواریم. دو وزنهبردار ایران به رکوردهایی خوبی رسیدند و اگر این رکوردها را در المپیک تکرار کنند، میتوانند دل مردم را شاد کنند. ما سهمیه سوم المپیک را لحاظ آخر بخاطر هیچ از دست دادیم.
او با اشاره به درآمد فدراسیون گفت: روزی حسرت یک اسپانسر داشتیم اما الان چهار اسپانسر کنار فدراسیون هستند. درآمد خیلی خوب از این ارگانها داریم و اگر توانستیم کمپ را اصلاح و برنامهها را اجرایی کنیم بخاطر آنها است. یک موضوع که برای وزنهبرداری چالش است، لیگ است. با اضافه کردن یکی دو تیم توانستیم کمی لیگ را بهبود ببخشیم اما یکی از قولهای ما تبدیل لیگ به سازمان لیگ است.
او در مورد استانها تاکید کرد: چند موضوع را گلایه نمیکنیم بلکه عرض میکنیم. زیرساختهای ما در استان ها از سوی ادارات کل گرفته شده و آسیب جدی به ما وارد کرده است. در اردبیل تنها یک سالن در مرکز استان وجود دارد. مذاکرات زیادی کردیم اما نتیجه نگرفتیم. خواهش می کنم به ادارات کل دستور جدی بدهید که وزنهبرداری را جدی بگیرند. این رشته را رها کرده اند. در سمنان میگویند، این استان خاستگاه وزنهبرداری نیست اما سالن را که راهاندازی کرد بانوان آن مدال گرفتند. در استان ها توجه به وزنهبرداری در شان این رشته نیست. اعتباراتی که برخی ادارات کل به هیاتها میدهند، خجالتآور است. یکی از هیاتها در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۴ میلیون گرفته است.
انتهای پیام