🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 پنجشنبه, ۲۲ مرداد ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 06:18
اقتصادی

افزایش ۸ درصدی فرآورش در پالایشگاه گاز بیدبلند – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی گاز ایران، علی‌محمد پوررضا توضیح داد: کارکنان پالایشگاه گاز بید بلند به‌منظور تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری توانستند با افزایش بهره‌وری و انجام به‌موقع تعمیرات اساسی موفق به تولید بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب گاز شدند که نسبت به مدت مشابه پارسال با افزایش ۸ درصدی همراه بوده است.

وی تصریح کرد: افزایش سطح ایمنی پالایشگاه با ارتقای فرهنگ ایمنی کارکنان از اهداف این شرکت به‌شمار می‌رود که در ۶ ماه نخست امسال، بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر ساعت کار بدون حادثه در این شرکت ثبت شده است.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز بید بلند اعلام کرد: با توجه به در پیش بودن فصل زمستان، این پالایشگاه آمادگی دریافت حداکثری گاز با هدف تأمین انرژی هموطنان را دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا