🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 یکشنبه, ۱۵ شهریور ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 09:29
ابتدای مطلب
شهری

اطلاعات پناهگاه‌ها باید مخفیانه بماند – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در چهارصد و بیست و نهمین جلسه شورا و در جریان بررسی طرح الزام شهرداری تهران به احداث و بهره‌برداری از پناهگاه‌ها و فضاهای امن شهری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل در ساختمان‌ها و طرح‌های شهری با اشاره به ماده هشتم این طرح مبنی بر تکلیف سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برای بررسی الزامات در صدور پروانه ساختمانی ابنیه مشمول، اظهار کرد: برای تأیید الزامات نباید کار چندباره انجام شود و نیازی به ارسال الزامات جهت تأیید به سازمان آتش نشانی نیست.

چمران رئیس شورا با بیان اینکه اتاق امن باید به گونه ای طراحی شود که در زمان تخریب ساختمان سالم بماند، تصریح کرد: می توان برای ادارات دولتی نیز چنین اقدامی انجام داد. باید دستورالمعلی برای پروژه هایی که مشمول اتاق امن می شوند، تهیه شود.

سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا با بیان اینکه فضای امن برای اصابت ترکش هاست، گفت: این تنها برای شرایطی است که اصابت ها مستقیم نباشد. باید در این فضای امن الزاماتی همچون تهویه هوا در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: اینکه تمام ساختمان های دولتی الزام شوند که فضای امن داشته باشند، باید الزاماتی شامل میزان جمعیت مورد توجه قرار بگیرد و باید برای آن تدابیری اندیشیده شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه با بیان اینکه مدیران ساختمان ها باید بر احداث پناهگاه ها در ساختمان های خصوصی نظارت کنند، گفت: نیازی به نظارت شهرداری تهران به پناهگاه ساختمان های خصوصی نیست.

چمران در مورد ماده دهم این طرح مبنی بر تکلیف شهرداری تهران نسبت به ایجاد و تکمیل سامانه مدیریت اطلاعات پناهگاه‌ها و فضاهای امن شهری و انتشار اطلاعات غیرمحرمانه آن جهت اطلاع عموم مردم، اظهارکرد: اینکه اطلاعات در یک سامانه اطلاع رسانی شود، به درد کسی نمی خورد و باید محرمانه باشد و در اختیار سازمان های مسئول قرار بگیرد. نباید این اطلاعات در سامانه باشد که در داخل و خارج به آن دسترسی داشته باشند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: بنده موافق انتشار این اطلاعات نیستم و سازمان پدافند غیرعامل نیز در مورد انتشار این اطلاعات تجدید نظر کند. ضوابط این سازمان درست نیست و باید وضعیت ساختمان آن را دید.

وی همچنین تصریح کرد: اینکه اطلاعات دشمن زیاد است، باور نکنید. اینکه آنها چنین می گویند، برای این است که شما را بترسانند؛ اطلاعات آنها دقیق نیست و سازمان مدیریت بحران شهرداری نیز باید نظارت و مراقبت لازم را داشته باشد که افراد یا پیمانکاران اطلاعات پناهگاه ها را محرمانه نگه دارند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا