ورزشی

اختلاف ۶ میلیاردی وزنه‌برداری و شرکت توسعه بر سر اجاره/ حساب‌های فدراسیون بسته است!

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

فدراسیون وزنه‌برداری و شرکت توسعه و تجهیز بر سر مبلغ بدهی اختلاف نظر دارند و اعدادی که از سوی این دو نهاد اعلام می‌شود، تفاوت فاحشی دارد. 

به گزارش ایسنا، مجمع سالیانه فدراسیون وزنه‌برداری در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. محمدشروین اسبقیان معاون فرهنگی و قهرمانی وزارت ورزش در این مجمع حضور داشت و بهداد سلیمی به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک در مجمع شرکت کرد.

انوشیروانی در مورد بدهی مالیاتی فدراسیون گفت: مشکلاتی با مالیات داشتیم و حساب ها بسته شد. الان بدهی مالیاتی تسویه شده و تا به امروز همه مشکلات مالیاتی حل شده است. 

حسابرس در گزارش خود اعلام کرد، فدراسیون و سالن های آن متعلق به شرکت توسعه و تجهیز است اما قرارداد استفاده و اجاره به شرکت حسابرسی گزارشی ارائه نشده است. 

انوشیروانی در این مورد گفت: همچنان نتوانستیم مشکل را با شرکت توسعه و تجهیز حل کنیم. مبلغی که شرکت توسعه و تجهیز اعلام بدهی می‌کند با آنچه در گزارش‌های حسابرسی فدراسیون بوده‌ تفاوت فاحشی دارد. هنوز این مسئله را نتوانستیم را حل کنیم. تمام پرداختی‌های ما به شرکت توسعه و تجهیز هم غیر قانونی است چون قراردادی نداریم. شرکت توسعه و تجهیز اعلام می‌کند بدهی ۱۰ سال گذشته فدراسیون مبلغ ۶ و نیم میلیارد تومان است. طبق گزارش حسابرسی فدراسیون، این مبلغ ۱۸۰ تا ۱۹۰ میلیون تومان است. چندین جلسه با شرکت توسعه و تجهیز داشتیم اما به نتیجه نرسیدیم و موارد قابل بحث زیاد است. هنوز بر سر عدد به توافق نرسیده‌ایم تا پرداخت شود. 

اسبقیان در این باره گفت: بهتر است حل شود و من حتما با آقای طلا صحبت می‌کنم. 

بدهی مالیاتی ۸ میلیاردی فدراسیون

شیرین‌زاده خزانه‌دار فدراسیون هم گفت: بدهی مالیاتی فدراسیون مربوط به سال ۱۳۹۱ به بعد است. اظهارنامه مالیاتی ندادند و فدراسیون جریمه سنگین شد. ۸ میلیارد تومان بدهی برای فدراسیون اعلام کردند که اکنون به دو میلیارد رسیده است و در حال مذاکره برای بخشیدن دو میلیارد هستیم. 

رییس هیات آذربایجان غربی در مجمع خطاب به اسبقیان گفت: بیشتر انرژی مجمع برای این مسائل مالی است و چرا کسانی که این اشتباهات مالی را انجام دادند الان پاسخگو نیستند؟ مسئولان وقت فدراسیون باید این مسائل را حل می‌کردند تا انرژی فدراسیون صرف این مسائل نشود.

اسبقیان هم پاسخ داد: قطعا فدراسیونهایی که مراعات نکردند، پرونده‌های دارند.

بودجه فدراسیون‌ ۶۳ میلیارد تومان بود 

خزانه‌دار  در مورد بودجه فدراسیون در سال ۱۴۰۲ گفت: مبلغ تفاهم‌نامه با وزارت ورزش ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود اما مبلغ ۲۳ میلیارد پرداخت شد. مبلغ تفاهم‌نامه با کمیته ملی المپیک ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود اما ۲۲ میلیارد تومان محقق شد. مبلغ درآمدها و سایر منابع و درآمدها هم ۲ میلیارد تومان پیش بینی شد اما ۱۷ میلیارد تومان محقق شد. در کل بودجه طبق تفاهم‌نامه ۳۳ میلیارد بود اما ۶۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

کوهی بازرس فدراسیون نیز تصریح کرد: یکی از نکات قابل توجه در مورد وزنه‌برداری این است، فدراسیون توسط مدیریت قبلی به مدیریت جدید تحویل و صورت جلسه امضا نشده است. اجاره سالن ایرانیان باعث شکایت پیمانکار و بسته شدن حساب‌های فدراسیون شده و فدراسیون در حال حاضر با یک حساب بانک مرکزی کار می‌کند. 

بودجه ۱۲۵ میلیارد تومانی وزنه‌برداری در سال ۱۴۰۳

ربیعی دبیر فدراسیون در مورد بودجه فدراسیون‌ در سال ۱۴۰۳ گفت: بودجه پیشنهادی ما با هزینه عمرانی ۱۷۰ میلیارد تومان بود که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ۱۲۵ میلیارد تومان تصویب کردند. 

انوشیروانی نیز گفت: از  حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تشکر می‌کنم. بودجه فدراسیون‌ رشد زیادی داشت اما به این اعداد راضی نیستیم و  برنامه‌هایی داریم که هر کدام محقق شود، بودجه سال آینده چشمگیرتر می‌شود.

تصویب لوگو و انتخاب نایب رییس بانوان فدراسیون 

در ادامه مجمع لوگوی جدید فدراسیون نیز تصویب شد. 

انتخابات نایب رییس بانوان هم برگزار شد و مریم ایلکا با کسب  ۴۶ رای  از ۴۸ آرای کل به عنوان نایب رییس بانوان فدراسیون انتخاب شد. دو رای نیز سفید بود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا