احراز صلاحیت منابع انسانی کاری سختی است – هشت صبح

Print Friendly, PDF & Email


به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مؤمنی راد دبیر هیأت عالی گزینش کشور در افتتاحیه همایش مدیران هسته‌های گزینش تابعه وزارت کشور، گزینش را از یادگارهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی عنوان کرد و با اشاره به عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به این موضوع اظهار کرد: ساختار و تشکیلات هسته‌های گزینش در سراسر کشور باید متحول شود تا به جایگاه شایسته نظام اسلامی برسیم.

وی با اشاره به مشکلاتی که هسته‌های گزینش با آن مواجه بوده‌اند از جمله بی مهری‌های انجام شده در برخی دولت‌ها نسبت به این تشکیلات افزود: باید از فناوری روز برای رسیدن به اهداف استفاده کنیم و در این راستا در سال جاری برای نخستین بار هسته‌های گزینش از فضای مجازی استفاده کردند.

دبیر هیأت عالی گزینش کشور با تاکید بر اینکه برای احراز صلاحیت سرمایه‌های انسانی باید تنها به روش‌های سنتی متکی نبود، ادامه داد: باید در معیارها و ضوابط گزینش تحول ایجاد کرد و با توجه به تغییرها در سبک زندگی باید گزینشگران به گونه‌ای عمل کنند تا از همه فناوری‌های روز و پیشرفت‌های علمی بهره گرفته شود.

مؤمنی راد با اشاره به اینکه احراز صلاحیت منابع انسانی کاری سخت و پیچیده و پر مسؤولیت است، گفت: آموزه‌های دینی به ما همواره متذکر می‌شوند که انسان، محور پیشرفت در همه امور است.

وی گزینشگران را به رسیدن به بصیرت قلبی و خودسازی در راستای انجام وظیفه فراخواند و گفت: باید مردم در رابطه با کار گزینش اقناع شوند و اعتماد عمومی مورد توجه قرار گیرد.

میکائیل راسخی، معاون وزیر و دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت کشور نیز در سخنانی هدف از برگزاری این همایش را توجه به سرمایه‌های انسانی، بهره گیری از تجربیات و رسیدن به هدف سلامت اداری و ارتقای بهره وری عنوان کرد.

وی با اشاره به رهنمودهای وزیر کشور و تعریف چهار کار ویژه تحت عنوان ” تبسم ” (تحول – بهره وری – سلامت اداری و مردمی سازی دولت) گفت: یکی از محورهای کار ویژه آموزش و بهره وری هسته‌های گزینش در جهت ارتقا سلامت اداری است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، مدیریت دانش را در هسته‌های گزینش با اهمیت خواند و گفت: مدیریت دانش در سطح کشور و تمام سطوح استانداری‌ها اجراشده و بر اساس سامانه طراحی شده نخستین پودمان در این راستا در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

راسخی در ادامه به برنامه ریزی راهبردی در راستای وظایف خطیر هسته‌های گزینش اشاره کرد و گفت: استفاده از فناوری در بستر هوشمند از اهمیت زیادی برخوردار است و باید مردمی سازی امور در این راستا مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در حوزه آموزش در دو سال اخیر و توسط هیأت مرکزی گزینش وزارت کشور ۵۳ دوره برگزار شده که ۱۵۴۲ نفر در آن شرکت داشته‌اند.

در نوبت صبح این همایش تعدادی از مدیران هسته‌های گزینش دستگاه‌های تابعه وزارت کشور پیشنهاداتی در راستای ارتقا جایگاه این مرکز در استان‌ها، تغییر در ساختار هسته‌های گزینش و توجه به منابع انسانی ارائه کردند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا