استان ها

آزادی ۶۰ نفر در طرح پایش مددجویان زندانی قم – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای اجرای طرح پایش مددجویان زندانی استان قم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی رئیس کل دادگستری و رئیس شورای قضائی استان قم و حجت‌الاسلام والمسلمین حسن غریب دادستان عمومی و انقلاب قم و بیش از ۸۰ نفر از قضات دادسرای قم، ۶۰ نفر از مددجویان زندانی با دستورات قضائی آزاد شدند.

در این برنامه، که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسین بنیادی مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قم، محمدمهدی رحیمی معاون اجرای احکام کیفری، معاونان دادستان، رؤسای زندان و قاضی ناظر زندان همراه بود، زندانیان به صورت مستقیم و چهره‌به‌چهره با مقامات قضائی دیدار کردند و به درخواست‌های آنان رسیدگی شد.

در ادامه این دیدار با مرخصی منجر به پایان حبس و آزادی ۶۰ نفر از مددجویان زندانی و اعطای تسهیلات و ارفاقات قانونی برای تعدادی از زندانیان واجد شرایط موافقت شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا