۳ درصد ازدواج‌ها به «طلاق» منجر می‌شوند/ «بیمه» فریز تخمک دختران بالای ۳۰ سال از سال ۱۴۰۳

Print Friendly, PDF & Email

عضو شورای عالی جوانان و نماینده مجلس شورای اسلامی، گفت: سه درصد ازدواج‌ها منجر به طلاق می‌شود.

به گزارش ایسنا، امیرحسین بانکی پور در مراسم رونمایی از سامانه ملی مشاوره و آموزش ازدواج “هم راه” و تجلیل از مدیران برتر مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان، اظهارکرد: برخی افراد اعدادی را به غلط درباره نرخ طلاق ارائه می‌دهند. ۲۴ سال قبل من پیشنهاد دادم به جای بحث بر روی نسبت رشد ازدواج و طلاق، نسبت ازدواج و طلاق را در نظر بگیریم تا بتوانیم شهرها و استان‌ها را مقایسه کنیم.
 
وی تاکید کرد: اما آن زمان تاکید کردم که این به آن معنا نیست که وقتی اسم نسبت ازدواج و طلاق می‌آید فکر کنیم مثلا اگر نسبت ازدواج و طلاق سه به یک شد یعنی یک سوم ازدواج‌های ما به طلاق منجر می‌شود؛ این تعبیر غلط است. الان محکم می‌گویم که سه درصد ازدواج‌های ما به طلاق منجر می‌شود.
 
 این نماینده مجلس تاکید کرد: ازدواج از بین مجردها و طلاق از بین متاهل‌ها است بنابراین این دو مولفه را نمی‌توان با هم در نظر گرفت. طلاق برای ازدواج سالهای گذشته و ازدواج برای آمار ازدواج‌های امسال است. برای بیان نرخ طلاق باید تعداد زنان مطلقه را با زنان ازدواج کرده مقایسه کنیم که در این صورت عدد به دست آمده “سه” درصد است.

نگرانی از نزدیک شدن نسبت ازدواج و طلاق به هم

آماری از تعداد دختران و پسران مجرد بالای ۳۰ سال

 
این عضو شورای عالی جوانان با بیان اینکه عدد های نگران کننده‌ای در حوزه ازدواج جوانان داریم، توضیح داد: نسبت ازدواج و طلاق ما در حال نزدیک شدن به هم هستند. ۳۰ سال قبل نسبت ازدواج به طلاق ما ۱۶ به یک بود اما الان این نسبت سه به یک شده است و این امر نگران کننده است.
 
وی خاطر نشان کرد: حدود دو میلیون و ۲۰۰ دختر بالای ۳۰ سال مجرد و حدود دو میلیون و ۵۰۰ پسر مجرد بالای ۳۰ سال داریم. این آمار نگران کننده است.
 
بانکی پور در بخش دیگر سخنان خود درباره موارد تصویب شده در لایحه برنامه هفتم که معطوف به حوزه ازدواج می‌شود، تصریح کرد: قبلا در قانون جوانی جمعیت برای زوج‌های نابارور تعیین کردیم که تمام هزینه درمان‌های ناباروری را بیمه متقبل شود، اکنون حدود ۹۰ درصد هزینه‌ها در مراکز دولتی و حدود ۵۰ درصد هزینه‌ها در مراکز خصوصی را بیمه می‌دهد، اما ا دختران بالای ۳۰ سال نگرانند که در صورت تاخیر ازدواج فرزندآوری برای آنها سخت می‌شود.

فراهم شدن بیمه فریز تخمک برای دختران بالای ۳۰سال از سال ۱۴۰۳

حرمت خانواده در ایران محفوظ است

 
 وی خاطر نشان کرد: در همین راستا در برنامه هفتم مصوب کردیم که  دختران بالای ۳۰ سال بتوانند برای فریز تخمک خود از «بیمه» استفاده کنند. این امر استرس و نگرانی دختران بالای ۳۰ سال ما را کاهش می‌دهد، این اقدام از بعد از عید انجام می‌شود.
 
بانکی پور افزود: در حوزه ساماندهی مراکز مشاوره نیز مصوبه‌ای در برنامه هفتم داشتیم که می‌تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.
 
این عضو شورای عالی جوانان با بیان اینکه در کل وضعیت ازدواج در کشور ما در این چند سال تغییر جدی نکرده است، ادامه داد: میانگین سن ازدواج دختران و پسران در ۲۰ سال گذشته تغییری نکرده است و برای دختران ۲۴ سال و برای مردان ۲۷.۵ سال بوده است. در حال حاضر در رنج سنی ۲۰ تا ۳۵ سال، دو سوم دختران ما متاهل هستند. حرمت خانواده هنوز در ایران حفظ شده است.
 
 
انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا