برای دریافت روزانه اخبار هشت صبح در خبرنامه سایت عضو شوید      
کد خبر: ۵۲۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۰
جايگزين کردن آب و الکتروليت هاي بدن، يکي از مهم ترين نکاتي است که بايد بعد از مسموميت در نظر گرفته شود. بنابراين آب و مايعات کافي مصرف کنيد از مصرف غذاهاي چرب و سنگين بپرهيزيد.
از آن جا که به دليل اسهال از فلور طبيعي روده کاسته شده است محصولات پروبيوتيک (ماست به دليل سطح پايين لاکتوز بسيار مناسب است) مصرف کنيد تا به حفظ فلور طبيعي روده کمک شود.مصرف کمي سرکه سيب به علت خاصيت ضدميکروبي مناسب است.

مرزه نيز خاصيت ضدنفخ و ضدعفوني کننده دارد. از آن جا که مسموميت غذايي، باعث کاهش پتاسيم بدن مي شود کارشناسان تغذيه مصرف موز را توصيه مي کنند. در اين شرايط بهتر است از مصرف قهوه، چاي و شکلات بپرهيزيد، زيرا مصرف آن ها از دست دادن آب را تشديد مي کند و منجر به اسهال خواهد شد.
روی خط سایتها
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: