برای دریافت روزانه اخبار هشت صبح در خبرنامه سایت عضو شوید      
کد خبر: ۴۷۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۴
یک کارشناس گیاهان دارویی با اشاره به تاثیر"دم نوش جو" در کاهش خطر ابتلای افراد سیگاری به بیماری‌های قلبی - عروقی و انواع سرطان‌ها گفت: استفاده از این دم نوش برای افراد سیگاری سالمندان و همچنین افرادی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند توصیه می شود.
احمد دانایی آنتی اکسیدان‌های موجود در دم نوش جو به دلیل توانایی جذب و تجزیه پروکسی نیترات‌ها، ترکیبات سمی و رادیکال‌های آزاد، سلامت کلی بدن را ارتقاء می بخشند.

وی با اشاره به قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در ماه‌های گرم سال، دم نوش جو را از نوشیدنی‌های موثر در رفع عطش عنوان کرد و گفت: محققان ژاپنی کشف کردند که وجود الکیل پیرازین موجود در دم نوش جو باعث کاهش غلظت و تصفیه خون می‌شود و با کاهش حرارت بدن در رفع عطش بسیار موثر است.

این کارشناس گیاهان دارویی افزود: دم نوش جو در شرق آسیا به دلیل توانایی رفع عطش و خواص درمانی فراوان از محبوبیت خاصی برخوردار است.

دانایی اظهارکرد: دم نوش جو از حرارت دادن دانه‌های جو که حاصل آن جو تست شده است به دست می آید و نوشیدنی طعمی مشابه قهوه دارد ولی در عین حال بدون کافئین است و عوارض کافئین(بی خوابی، کم خونی، افت فشار خون، بی حالی، تحریک قشر فوقانی مغز) را ندارد و به همین دلیل است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.

این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه این دم نوش تاثیر درمانی زیادی دارد خاطرنشان کرد: دم نوش جو به دلیل داشتن بیش از ده نوع ماده آنتی اکسیدانی باعث جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، مرگ سلول‌ها و مشکلات عصبی می شود ضمن اینکه آنتی اکسیدان‌های موجود در دم نوش جو به دلیل توانایی جذب و تجزیه پروکسی نیترات‌ها، ترکیبات سمی و رادیکال‌های آزاد، سلامت کلی بدن را ارتقاء می‌بخشند.

این کارشناس گیاهان دارویی با اشاره به تاثیر این دم نوش در کاهش خطر ابتلای افراد سیگاری به بیماری‌های قلبی، عروقی و انواع سرطان‌ها ادامه داد: استفاده از این دم نوش برای افراد سیگاری سالمندان و همچنین افرادی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند توصیه می‌شود.

این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه غلظت بالای خون سبب کندی حرکت خون در رگ‌ها و مغز می‌شود و خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، تشکیل لخته‌های خونی، سکته قلبی و مغزی در اثر غلظت خون افزایش می‌یابد افزود: دم نوش همچنین دارای تأثیر ضد انعقادی است.

وی ادامه داد: جو تست شده که به صورت دم نوش مصرف می‌شود خون را رقیق کرده و سبب بهبود جریان خون و در نتیجه کاهش خطر ابتلاء به انواع سکته‌ها می شود.

دانایی اظهارکرد: دم نوش جو با کاهش غلظت خون به تصفیه بهتر خون کمک می‌کند و کلسترول خون را کاهش می دهد.

این کارشناس گیاهان دارویی به تأثیر دم نوش جو بر سلامت دستگاه گوارش اشاره کرد و گفت: دم نوش جو از بوجود آمدن زخم‌ها و ناراحتی‌های گوارشی جلوگیری کرده و در بهبود آن نیز موثر است.

دانایی از دم نوش جو به عنوان یک آرام بخش طبیعی نام برد و اظهارکرد: این دم نوش با تأثیر بر سیستم داخلی بدن در کاهش استرس و اضطراب موثر است.

وی با اشاره به فوائد این دم نوش بر کلیه و مجاری ادراری افزود: مصرف دم نوش جو برای دفع سموم، کمک به هضم غذا و دفع عفونت‌های ادراری و دفع سنگ کلیه و مثانه توصیه می‌شود.

دانایی ادامه داد: دم نوش جو را می‌توان به صورت آماده از مغازه و سوپرمارکت‌ها و یا به صورت جو تست شده در منزل تهیه کرد.

وی در پایان افزود: دم نوش جو را می‌توان با ترکیب یک قاشق مربا خوری از جو تست شده و یک لیوان آبجوش به مدت 20 دقیقه دم کرده و به تنهایی و یا همراه با نبات و یا عسل برحسب ذائقه و طبع استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، دم نوش جو نوعی نوشیدنی با طعم قهوه است که از حرارت دادن دانه‌های جو به دست می آید.

رقیق کردن خون، کمک به هضم غذا، جلوگیری از بیماری‌های دهان، دندان و لثه، کاهش عطش و استرس از مزایای استفاده از این نوع دم نوش است.

منبع: ایسنا
روی خط سایتها
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: