برای دریافت روزانه اخبار هشت صبح در خبرنامه سایت عضو شوید      
کد خبر: ۳۱۸۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۲:۰۰
برخی از ماهی‌ها دارای ترکیبات ویژه‌ای در اجزای خود هستند که حتی می‌توانند به مقابله با سخت ترین بیماری‌های غیر واگیر بپردازند و همینطور سبب بهبود تناسب اندام در افراد شوند.
  مصرف غذا‌های دریایی مانند سالمون، میگو و سایر ماهی‌ها که دارای" اسید چرب امگا 3" می‌باشند در وعده‌های غذایی هفتگی می‌تواند سبب افزایش طول عمر در افراد شود.

گفتنی است، براساس جدید ترین تحقیقات مصرف ماهی به دلیل اسید‌های چرب امگا 3 می‌تواند مانع از بروز" بیماری عروق کرونر" در افراد شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف ماهی می‌تواند روند سخت شدن "شریان‌های خونی "را در بدن افراد کاهش دهد. دانشمندان این نتایج را با بررسی وضعیت سلامت قلب افراد ژاپنی با سایر افراد در کشور‌های دیگر دنیا بدست آورده‌اند.

غذاهای دریایی به ویژه غذاهایی که حاوی روغن ماهی است می‌تواند سبب کاهش التهاب و همینطور کند شدن سرعت تشکیل" پلاک‌های چربی" در سرخرگ‌ها شود.

دانشمندان همچنین دریافته‌اند که مصرف ماهی می‌تواند حتی بر روی "عوامل ژنتیکی" ابتلای برخی افراد به" بیماری‌های قلبی- عروقی" خاصیت محافظت کنندگی داشته باشد و بروز بیماری در آن‌ها از بین ببرد.

محققان همچنین دریافته‌اند که افرادی که در رژیم غذایی خود مقادیر بیشتری ماهی وجود دارد، از وزن مطلوب تر و تناسب اندام بهتری به نسبت سایرین برخوردار هستند.

کارشناسان علت این امر را تاثیر اسید‌های چرب امگا 3 بر تولید "بافت‌های عضلانی" بیشتر و آب کردن چربی‌های اطراف کمر می‌دانند.
روی خط سایتها
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: